Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:07
sta mislite da li ova salata sada ima neku vrijednost jer nema sunca,a ona raste ko luda?
ja dosla kad su se curke ispricale,sad sama kuckam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:07
Mislim da sad salata i nema neku vrijednost, naročito kad smrzne...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:08

Neću tako Wiz, ukrala si mi motor! To je moje prevozno sredstvo!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:09
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

[IMG]http://animashki.mirfentazy.ru/images/stories/vedmy/mal_vedma/mal_vedma_01.jpeg" alt="Animacija%20-%20Mala%20vještica" />...evo Pustolov..sam nemoj i ti kmečati da ti ne valja[IMG]smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />ova piči ko karavela

ma dobra cim mi je od tebee [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot136.gif" align="middle" />

..ma ti si moja skromna dušica..zato ja tebe jojim[IMG]smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

hvala draga i dobra nasa viz.
monstera ima jasta u plasteniku,al tu meni ne daju
i vani koja je jaaako velika i nije smrzla jos.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:09

Ajde se poslužite..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:10
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

[IMG]http://animashki.mirfentazy.ru/images/stories/vedmy/metla/vedma_metla_13.gif" />

Neću tako Wiz, ukrala si mi motor! [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> To je moje prevozno sredstvo! [IMG]smileys/smiley14.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

tu si brzic pravi
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:11
To je moj motooooooor! Ne dammmmmm!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:14

Evo vam salate...Tko je spominjao salatu!?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:15

[IMG]http://www.fitness.com.hr/images/clanci/vocni-frape.jpg" />

Ajde se poslužite.. [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />

mi vadimo smrznuto voce jagode i maline sto smo ljetos skladistili za zime.bolje ista nego nista sada
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:16
obrisala sam moj motor,nije za javnost, sad je tam slika salate od rikule..a vi si kupite svoje metlomotore...moj nedam i bastaAnimirani%20vještice%20lete%20na%20metli
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:16

[IMG]http://www.agroklub.com/upload/slike/naslov/salata%284%29.jpg" />

Evo vam salate...Tko je spominjao salatu!? [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

ja ja
ja takvu ne volim jer je moram zvakat,nego volim onu mladu sa listicima samo klizi u busu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:17

Fiki, vidim teeeeeee!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:19
ti svakog vidis
fikiju zao lec cuje grme poruke nase
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:19
..ova salata sa rikulom je izvrsna, mada više volim kad se miješa više vrsta zbog svog intenzivnog okusa, al ova je posebnog šmeka...ak očete stavim receptić..jednostavna jeWink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:19
Curke Fiki nas zeza! Čopi tu negdje u čošku i sve snima!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:21
moze viz recept
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:21
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

ti svakog vidis [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />
fikiju zao lec cuje grme poruke nase [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

Sad ćeš i ti dobiti!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:21
smile156..Fikili..oš salate, ima je još i za tebi pod zub.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:22
Čekamo receptić!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:22

.a sam radila od rikule
(slika nije moja)[IMG]http://eda-recepty.com/img/content/101/salat-iz-rukkolj-s-gorchitsei-i-gretskimi-orehami_1350552725_0_max.JPG" height="352" width="420" alt="??????%20?????%20??%20???????%20?%20????????%20?%20????????%20???????%20?%20????" />

ovakva je upravo salata kod mojih duga i mlada.moji citavu zimu je imaju i mladi luk cim izvade glavicu luka,drugu trpaju u zemlju odma hehe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.