Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | ||
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav društvo! Trebam vašu pomoć pri identifikaciji. Zahvaljujući vama,dobar dio mojih sukulenata napokon ima ime i prezime..... Ovi koji slijede, me još uvijek zbunjuju...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
1. echeveria ...?
3. crassula muscosa druga slika: 1. echeveria ...? 2. Pachyphytum
amethystinum 3. Titanopsis vjerojatno calcarea 4. Echeveria purpusorum 5. / 6. faucaria vjerojatno tuberculosa treća slika: crassula undulatifolia četvrta slika: Kalanchoe vjerojatno laciniata peta slika: peperomia ferreyrae ? |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Bumbi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2014 Lokacija: Županja Status: Offline Bodovi: 2 |
|
Hvala Fiki ali ako bi ikako mogao dobiti i ostatak naziva... Cereus i kako jos ? Posto vidim da ima tih Cereusa poprilicno dosta :)
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Miranda 5. Sedeveria letizia
|
||
![]() |
||
|
Hvala! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
To ti je Aloe black gem.
|
||
![]() |
||
|
Camellia,veeeliko hvala na brzom odgovoru!!!
![]() Bojala sam se da je kvaliteta slike preloša..... Ali eto, tko zna-zna! |
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
pilocereus azureus 99 %
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Sve sto imam ja za reci je - da je sve jako lijepo !
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Rijeka
|
||
![]() |
||
majcka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Mislim, da bi mogao biti neki Cleistocactus (Borzicactus) cristatne forme. Možda ne baš Winteri ali...
A svakako nema originalno cviječe. ![]() |
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Majcka, da to sam i ja pročitala pa ako nema drugi naziv i nije ovaj koji sam ja našla biti će dovoljno da ostane naziv Cleistocactus (Borzicactus) crista za mene slabog poznavaoca kaktusa a sve veće ljubavi prema njima
![]() Ovi cvjetići su umjetni ali su srasli sa kaktusom pa neznam dali da ih isčupam ili ne? Hvala! |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
tekel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
|
ma nisu srasli sad ih ljepe vručim silikonom,teško ih je skinuti a da se ne ošteti biljka
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |