vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 31> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto me opet kod tebe , predivno si ti to sve aranzirala , dopalo mi se fest !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Sada je doista najljepše razdoblje što se cvijeća tiće. Sve je još zdravo zeleno, cvjeta, temperatura je umjerena. Divota. Da ja imam takav vrt postala bih najljenija osoba na svijetu, samo bih sjedila i uživala uz
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Predivno, predivno draga, dvorište s reklama...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
lucy draga |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponovo sam se vraćala i pregledavala tvoj vrt. Pažnju mi privuče slika na kojoj su smeđa vrata okružena cvjetnim grmovima. I na um mi padne bajka Trnoružica. Ali naravno, moderna verzija u kojoj dvorac nije obrastao trnjem i visokim raslinjem nego njegovanim cvijećem. Taj prizor i djeluje bajkovito.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
samo da se javim da sam navratila.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Što reći što nije rečeno koja lipota-...božanski vrt
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Tvoje slike su prekrasne, uživala sam gledajući ih
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
neznam zašto nisi zadovoljna sa slikama, kao i uvijek, meni su predivne kao i cvjeće na njima, savršenstvo!
naročito mi je drago vidjeti da ti je šparoga preživila. nego u moje nisu izdanci ovako gusti, nekako su mi rijetki, ne znam je li to što mi je većinu dana u hladu ili što sam je prihranjivala ili je mlada biljka... |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
lucy
![]() ![]() dea78
![]() ![]() ane6
![]() ![]() ![]() @kaktus
![]() ![]() miska
![]() ![]() antonija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Koje božanstvene slike, sve ih gledam u jednom dahu, ni da trepnem okom, toliko savršenih detalja spojenih u još savršeniji dojam! Prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A što meni preostaje reći kad su svi već rekli sve? Neopisivo lijepo je doći prošetati tvojim vrtom i nauživati se u mirisima, bojama i raznolikostima biljaka i cvijeća koje nam nudiš. Predivne, uistinu profesionalne fotke i još ljepše cvijeće. Sve je za čistu desetku.
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Potpisujem Bugicu!!!!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
fantastično
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |