Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 51> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kopanjice su lijepe, baš lijepe ali bušova kopanjica, koja je postala kamenjar, još je lijepša. Sad ću beton oko nje obojiti u plavo pa ću sanjati da sam uz more
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, nikad se ne zna - možda jednog dana u mirovini dođeš k nama, ako budeš imala sreću da poživiš koliko i tvoja KM. Ma što ja blebećem naravno da će se i ona preseliti jednog lijepog dana zajedno s tobom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Triša, vjerujem da ipak ima malo života za mene samu jednog dana (za puuuuno godina) kad MKM više ne bude s nama i da neću zajedno s njom "preseliti"....
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Znala sam,znala sam da moram pročitati tvoje kopanjice!Pa to je ludilo!!Nemoj se ljutiti ali krepivala sam od smijeha čitajući tvoje dogodovštine sa GO.Znam da ti nije bilo lako ali vidim da si to opisala sa toliko duha da sam imala osjećaj kao da sam na licu mjesta.Mislim da tvoje juniorka ipak negdje u dubini duše znaju koliko si im vrijedna i požrtvovna,samo to ne žele priznati.Franjice svaka čast na strpljenju!!!
![]() |
|
![]() |
|
Svako zlo i teškoća koja me snađe pokušavam preskočiti šalom i humorom, oduvijek se najviše zezam na svoj račun i drago mi je kad drugi razumiju moj humor.
Ovih sam dana bila tužna ali ne smijem jako kukati. Nevrijeme je doslovce prepolovilo moju kruškicu skitalicu. Nikada do sada nije imala tri veličine ploda (ove je godine ludica tri puta cvijetala) a kako je bilo puno kiše one najveće kruške su zaista bile ogromne. Tri grane sa vrha, sa vjerojatno 20 kg krušaka je vjetar polomio. Moja Mia je kao luda skakala da nas obavijesti o tome što se dogodilo no ni MKM ni ja nismo po noći obraćale pažnju na nju niti smo gledale što se vani događa, kad smo je izbacile van (više nismo znale što bi s njom napravile, nahranile smo je, napojile, pomazile a ona je svejedno ludovala) i zatvorile prozor zaletila se u zatvoreno staklo. Nije mi palo napamet izaći van, nikada do sada nisam doživjela takvu grmljavinu, tutnjalo je 10 minuta besprekidno (kao da prolazi veeeeliki, teški teretni vlak) a uz to je pojedinačno grmilo i sjevalo po tri munje odjednom: Strašno, fascinantno, prekrasno. Stvarno je priroda veličanstvena i ljudi je sa svim vatrometima i ne znam kakvim efektima ne mogu nadmašiti, nikada, baš nikada!
Shvatila sam ujutro kad sam vidjela na što liči kruška zašto je tako ludovala po terasi i po kući. Problem je u tome što ne obraćamo dovoljno pažnje na to što nam životinje govore.
Sad dijelim kruške svim susjedima i gledam tu siroticu bez pola krošnje! Večeras se vraća MPS pa ću opet biti fotosposobna, jedva čekam ma ne samjo fotić, veselim se i sinu i kćeri i ratu i šogorici, veselim se okupljanju i što smo svi zdravi! Nekakva sam čudna ovih dana pa jedva čekam da se sve vrati u kolotečinu. Ljudi, da ja to možda ne počinjem stariti (ma znam da sam počela stariti rođenjem, no sad to nekako jako brzo ide i baš mi se ne sviđa previše, kao da se uozbiljujem. Neću, neću odrasti, nedajte me, nedajte me!)
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Naravno da te nećemo dati,jer nedamo ni sebe.Još ćemo malo svi zajedno biti šašasti na užas svoje "ozbiljne" djece!!
![]() |
|
![]() |
|
Da, ti svoje dijete šalješ u veliki svijet a moje je otišlo samo, uzela si dečka na probni rok, sad neka one budu ozbiljne a mi se možemo malo otkačiti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otkačiti se miješ, ali samo malo, znaš još nam trebaš i to puno.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....kruski nisi nikako mogla pomoci i da si poslusala mackicu, a mozd ce joj ovako biti lakse kad nema vrha ni teskih grana, a i opet ce ona narasti. Gozim se starenja i zbog tog iznenadnog ozbiljnog shvacanja zivota i straha koji se pocinje uvlaciti u mene, tako ostaje sve manje prostora za zezanje i smijanje......zato se moramo druziti da vidimo da smo svi u istom zivotnom vrtlogu i da sve to ipak nije tako strasno
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
U pravu su Franjice, nikad se nesmijemo dati...Ma kakvo starenje, ja ne starim
![]() |
|
![]() |
|
Opet ne stignem doma ništa napraviti, sva sreća da sam ujutro prije posla malo dohranila cvijeće, gazanija je ponovno sva žuta a i "balerinica" (fuksija) ima više cvijetova nego listova.
Jaaaako sam dobre volje, sva nikakva (u punom smislu riječi i svih 100 kg žive vaage) dogovorila sam jednu kavicu s MPK u gradu. Lijepo nas dvije krenule, ona liže sladoled ja brstim pečeni kukuruz kad - sudarile smo se s mamom dečka s kojim živi (valjda vam je jasno da je do sada nisam upoznala!). Zemljo - mislim - asfalt otvori se! Kosa mi je svezana u rep da se ne vidi koliko joj treba frizura, neke bezvezne smeđe hlaće, još bezveznja tunika, ugodne mokasine na nogama (ma kaj da vam velim, ne mogu biti ugodnije, pa to im je treća sezona), nešto se ne sjećam jesam li se uopće jutros našminkala ali u 17 sati sigurno se to više ne vidi) ali zato imam po licu čađe od kukuruza. Živa uživancija! Moja kćer sva ponosna predstavlja svoju majčicu (mislim MENE) a da joj ne pada na pamet da bih ja najradije zbrisala ili da me (možda) uopće ne bi smetalo da nas nije upoznala.
Baš je Zagreb jedna veeeeeeelika selendra a ja prava pehistica, odem jednom u 6 mjeseci u centar i odmah budem "viđena" (veli MPK da je nemoguće ne primjetiti me!) A kaj sad, išla sam se odmah utješiti, u Tkalči našla lude cipele na rasprodaji (koža nutra, koža vani, prekrasna bečka cipela za moju široku ličku nožicu), skoro me šlag strefil kad sam ih obula, kak da sam kod privatnika radila po mjeri a meeeeeekane... i nisam se onako isprepadana i zbunjena, sva jadna smušena mogla snaći i odabrati samo jedne (a uvijek kad peglam, peglam cijelu gomilu) pa sam ispeglala karticu za oba para. Malo me oraspoložilo kupovanje a i pivce popijeno sa MKM me oraspoložilo pa vam je valjda jasno da danas sa cvijećem stvarno ne stignem niti malo komunicirati. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
[QUOTE=FranjicaZG] Moja kćer sva ponosna predstavlja svoju majčicu (mislim MENE)[/QUOTE]
.....ovo je najvaznije.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako si na nju ostavila upola takav utisak kao na mene kad sam te prvi put vidjela (ja ti doduše neću biti nikako prija) nemaš brige draga moja uopće nikakve, vjeruj mi, a znam da ste se ti ti tpk poslije valjale od smijeha, prepričavajući događaj.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Moram priznati da kad se doživljaj malo smirio, misli sredile da sam jako ponosna na MPK, stvarno nisam bila niti u raspoloženju niti u izdanju za predstavljanje a odradila je to vrhunski. Baš nju briga kako ja izgledam (pa nisam išla dogovoreno pa sam neprimjereno obućena...) bez pol problema ona mene predstavlja iako je mama njezinog dečka sva skužirana, isfrizirana, ma vidi se da je njegovana a pored toga imala je dogovor sa rođakinjom....
Čini mi se da ću češće šetati centrom, možda naletim i na gospodina oca pa onda zbog šoka i živciranja moram pronaći žensku utjehu... odavno si to nisam mogla priuštiti i da vam velim - cipelice su mi baš prekrasne.
|
|
![]() |
|
Šteta što imam broj noge kao osmogodišnjakinja (33) inače bih mogla od tebe posuditi cipeleice za neku zgodu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
.....evo taticu cete sresti sa NOVIM cipelicama pa ako tatica ima dobrog frenda pasti ce i friz pa cu ti onda i ja doci u posjetu da zajdeno secemoooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma, samo ti meni Rijeko53 dođi pa ne moram upoznati niti taticu, možemo se zabavljati i bez muških jer si mi po "ćeifu"...
|
|
![]() |
|
Evo vidiš!Tko zna zašto je to bilo dobro da upoznaš "dotičnu mamu".Da si kupiš nove cipele!!!!!To!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ne radim oko cvijeća ništa, čak ga ne stignem niti pogledati, novo kamenje pristiglo s obale čeka neka bolja vremena. Okupirali me Europljani pa uživam u druženjima, kuhanjima, pećenjima, čišćenjima, pokušavajući svaki trenutak produžiti do beskraja, sačuvati ga za dane kad smo daleko.
Mazim i svoje mezimce koji su se nakon GO poželjeli majčice i često pomislim na vas ali jednostavno dan je prekratak za sve...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |