|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 113> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Ne znaš koji je bolji.
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
ogledala su super! a morsko ogledalo ko da si za mene napravila |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
ovo zadnje morsko mi je najbolje od najboljih, mislim da nemam šta dodavati komentare na tvoje radove, se razme kaj ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
a ja ću poludit kako su dobra ova ogledala... ne znaš koje je bolje
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Ponovno prekrasni radovi, meni su najdraži crno bijeli i naravno ribice
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Ma kad je krakle ispod ili dvokomponentni lak za raspucavanje, iznad motiva, onda se i poneka manja " faldica " ( nabor ), manje vidi ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
odlično napravljeno a s obzirom da ih nisi "peglala" nije mi jasno kako si ih ovako "ispeglala". Svaka čast!!!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
nećeš vjerovati...ali ovo ni jedno nije peglano ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
Jako lijepo i uredno! Ogledalca su ti doslovno popeglana!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
fantastično hippy! meni su ovi življih boja i morskih najljepsi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Malo novih ogledalaca
![]() ![]() ![]() ![]() Crno bijele kombinacije ![]() ![]() ![]() Malo Artdeco motiva ![]() ![]() Pa malo " življih " boja ![]() ![]() ...i na kraju, nešto morsko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti..... ![]() Btw, ovo je bio tek početak bombardiranja fotkama, novootkrivenog " medija " za decoupiranje...... ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
Krasni radovi!!!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() |
Raj za oči...odmah mi je bolje kad vidim svu ovu tvoju ljepotu
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
Samo neka se on okreće - ionako ne može nikamo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ti me zaista obasipaš komplimentima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Ovo je savršeno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
Da je naš Gustav umjesto platna Drvo života oslikao na ogledalu, mislim da bi to izgledalo upravo ovako...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
ovo su najljepša ogledala koje je ovaj forum vidio! ja sam zadivljena!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |