Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:38
ok sad me sara dobro instruirala za stavljanje slikica ..kaj bi ja da te nemam saroWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:35
malo žutog
tulipana i smiješno niske kockaviceprvi cvijet žute gailardije
damaščanska ružica napreduje drago mi je jer me podsijeća na dragu forumašicu
 malo šarenila

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:26
Plavo je divno smile213
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 22:57
a sad malo plavoga..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 22:44
salvija prepuna pupoljaka, krasna je, a heuchera je divna i list i cvijet...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 22:38
hvala vam svima dobar je podstrek i preko interneta Thumbs%20Up

vrsta salvije prepuna pupoljaka i cvast će do kraja 11mj
fuksija se fino oporavlja
ova hauchera ima baš lijepi cvijet
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 16:39
Baška Voda
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:37
Pa da, nije samo Lave majstorica!
Već i mama!Tongue
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:15
netko nam je bio vrijedan, ClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:13
Dude, ovo sa pampasicom si super srihtala, a zidići su prva liga Thumbs%20Up bome si prava vrijednica Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 10:29
Evo i mene napokon u tvom vrtu!
Prekrasno ti je sve,baš mi se sviđaju ti kameni zidovi,a pokraj cvijeće.Dobra ideja za nepropisno parkiranje,vidim da ljeti svi imamo slične probleme...

Aloa ti je predivna,nažalost moja nije preživila zimu...
Puno pozdrava!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 09:39
hvala curke ... evo  smo gotove sa kučicom za micu sad ju moramo ofarbati i spremni smo za udomljenje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 09:06
Evo, bacila sam pogled i snimila. Glicinija je stara i vrlo bogata inače. Ali ako pogledaš desno, grana stabla vidljivo lista, dok se na gliciniji (lijevo) gotovo još ništa ne događa. Mislim da će i tvoja krenuti sada brže kad zatopli, jer ti si još i južnije...Big%20smile
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 08:31
Sve pohvale za novonastale biljčice i tulipane,ali obrađeni kamen je smile227smile55
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 08:19
svaka čast Duda i na ideji i na ostvarenju, odlično obavljen posaoClap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 23:13
Za gliciniju moram ujutro bacit pogled na susjedinu, koja se penje po cijeloj njenoj pergoli... baš me zanima...
I ja sam od BB nabavila crvene i jednu zelenu haucheru....
Inače kad vidim biljke, koje mi držimo u pitarima, a kod tebe u zemlji .... ipak su u prirodnom okruženju praveThumbs%20Up. Mislim na onu aloju, dugu visoku, ja sam ju nazvala "dugonja" i na ono crveno, što zovemo brat od burita!Wink

A kućica za mačke...pa ako nađete mačkicu prije, bit će dosta i kartonska kutija za početak.Big%20smile
I na kraju malecka. Pa narasla je prilično. A ne znaš je l' slađa dok marljivo kucka ili kao Štrumfeta! smile78Za Štrumfetu!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 22:39
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Prava mala majstoricaa!!!
Ne kužim zašto glicinija ne cvate,moja je duplo manj pa cvate već 3ću god. Imala je jedan cvjetić iste god kad sam ju posadila
Lilly ne vadi mi mast..plakat ću  stvarno ne kužim zašto do sad nije cvala sa starija je od 7godina...uh
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 22:37
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Lave je prava mala majstorica [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />...e da sam blize,i da ti donesem macu... kolekcija kor.zvoncica je predivna [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />,obozavam ih [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

hehe pa moreš gio i jednu patkicu pod pazuh [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

...patkicu?zar TM nije rekao da bi rado   patkicu(ili sam pobrkala loncice)...?
ma on bi lud je za patkama,jede kao Hogar u stanju je sam pojest cilu patku
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 22:32
i mene bi veselili
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 22:25
cobee fino napreduju
prvi tulipani
ja volim svoje goste ali ipak mrzim kad pored parkinga koji se nalazi 4m ispred kuće poneki pajac se uredno sparkira u dvorište i blokira skoro sve .zatooo..sam ja na sredini skopala rupu frkla u nju pampasicu i ovako je izgledalo kad sam bila napola gotova
a ovako kad je gotovo
a ovako su  nedovršeni izgledala dva zidića
 a onda su ispali ovako nije jako stručno al me veseli

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,436 sekundi.