Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 34>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 16:38
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

bravo....imam vrecu kamenja...ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ma šalji sve, iskoristiti će se, pa makar i kamenovala muža Wink, koji je sad rekao da za kaznu skiham kavu...
ne izbjegavaj temu, pitala sam te za salvete a ti mene kamenom!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 16:50
Poželih ti dobrodošlicu, a sad bum rekla Bravo! Baš je slatko na kamenju! 
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 16:53
Originalno poslano od člana Šeflera Šeflera napisao:

Poželih ti dobrodošlicu, a sad bum rekla Bravo! Baš je slatko na kamenju! 

I još jednom hvala ...trudim se, bez pretjerano iskustva, samouka i puna kreativnosti...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 17:56
Sunce salvetica imam hrpu i naravno sve sam dobila od naših forumaša, pa ima i za tebe puno duplih. javim ti se na p.p.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:00
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Sunce salvetica imam hrpu i naravno sve sam dobila od naših forumaša, pa ima i za tebe puno duplih. javim ti se na p.p.

Evo suza je kanula, rodila se nova ljubav, Triša ti zaaaakon...a ja sam dvojila da li se registrirati ili ne!!!
Hvala na ponudi, plaćam kavu!smile219
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:06
o ti napasnice, kao prvo bjez od mog kamenjasmile101, ja cu raditi...hehehe ne dam...lalala...salvete ti slozim kaj imam duplog, razruijedile su se, dosta sam podjelila ili mijenjala a i vrijedna sam bila

trisa ak imas duplice i moze zamjena tu sam
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:13

o ti napasnice, kao prvo bjez od mog kamenjasmile101, ja cu raditi...hehehe ne dam...lalala...salvete ti slozim kaj imam duplog, razruijedile su se, dosta sam podjelila ili mijenjala a i vrijedna sam bila

trisa ak imas duplice i moze zamjena tu sam

Kao prvo isprika za propusr, nazvah je samo Jasi...jedno je S falilo...
Kao drugo, škrtice jedna, ni kamen mi nebi dala, e nečeš ljetovati kod mene ovo ljeto Wink!
A za salvetice, puno hvala na trudu, jedna mi je salvetica upala u oko,  ( i još je ne mogu izvaditi van ) nisam je doduše vidjela kod tebe a neznam ni kako je nači ni kamo ju potražiti pa možda znaš nekoga sa kavice ko ima prozore, prozorčiće i sl.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:33
hehehe, za ljetovanje dogovorimo, kamenje je malo pa ti zato ne da i kraj...belj  belj, salvete slozim kaj imam duplpg, opeljusile me tu na forumu naskroz vjestice, sad cu i ja u potragu za salvetama
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:34
smile59
daj adresu di da ti saljem, na pp
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:36

smile59
daj adresu di da ti saljem, na pp

A dobrooo, ufffa nek ti bude, drzi to svoje kamenje, naci cu ga ja vec nekako, ima valjda negdje jos dobrih ljudi Wink.
mozes mi poslati na pp, ali sto?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:42
SunceRi, baš je jučer kolegica s posla donijela kamenčić sa slikicom svoje unučice (fotografija isprintana na tankom papiru, pa prilijepljena na kamenčić)
To mi je dalo ideju - salvete sa morskim motivima imam, treba samo skočiti po oblutke (daleko mi je plaža od kuće - oko 100 metara).

Kad tamo, čeprkam po forumu i nađem tvoje kamenčiće, lijepe, vesele.
Bravo i dobrodošla  
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:44
vjestice jedna daj na pp adresu da ti posaljem salvete...tri koraka dalje od mojeg kamenjaaaaaaaaaaaaaaaaasmile79
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 23:04
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

SunceRi, baš je jučer kolegica s posla donijela kamenčić sa slikicom svoje unučice (fotografija isprintana na tankom papiru, pa prilijepljena na kamenčić)
To mi je dalo ideju - salvete sa morskim motivima imam, treba samo skočiti po oblutke (daleko mi je plaža od kuće - oko 100 metara).

Kad tamo, čeprkam po forumu i nađem tvoje kamenčiće, lijepe, vesele.
Bravo i dobrodošla  

Hvala otok i tebi na dobrodošlici, ovo sa kamenjima mi je bila fora čim sam ugledala plosnati i dovoljno veliki kamen da stane nešto razumljivo i vidljivo oku, jedino što me obeshrabrilo je uzastopno pitanje nekreativnih ljudi koji su me konstantno pitali čemu to uopće može služiti...
Bedasto s obzirom da ni slika niti starinska pegla ne služe ničemu no ne vide svi takve stvari kao mi, ne vide da je to jednostavno i samo ukras...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 08:31
evo cure, za dobro nedjeljno jutro još necega ...

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 08:56
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Sunce.. stvarno lijepo a da ti s kontinenta pošaljemo zalihu?Clap

Draga Spring, da je kamen barem laški, naručila bih ti odmah pola Caddy-ja kamena...Očito ja jedina ne cijenim otočki kamen ( brački, creski... )Wink

Ni je nam ni to problem.. moj brat je barem jedno  tjedno u Rijeci a ne i više puta!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 08:58
Sunce.. baš mi mi uljepšala ovo moje maglovito jutro!!
Krasni su ti radovi!!smile73

To je slikarsko platno?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:20

Sunce.. baš mi mi uljepšala ovo moje maglovito jutro!!
Krasni su ti radovi!!smile73

To je slikarsko platno?

Da Spring, počela sam ga koristiti jer mi nekako lijepše slike izgledaju, podatnije je, doduše nisam nikad ( u mojih mjesec i pol što uopće radim decoupage ) ni radila na šperploči...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:29
Ja sam si kupila isto platno ali još nisam probala.. sada sam na staklenim tanjurima.. baš mi je to zabavno!!

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:39

Ja sam si kupila isto platno ali još nisam probala.. sada sam na staklenim tanjurima.. baš mi je to zabavno!!

fora je, probaj...jesimo ni je zao kad, recimo, po meni fulam nesto, neda mi ga se baciti pa mi stoji i podsjeca me na promasaj...
a vezano za staklo, ma zakon je, zaista je jako fora, ja sam sad radila zdijelice za bomboncice i čak sam stavila slikicu koji sam izrezala iz Schafera...baci oko, čisto za ideju...

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:51
A da ti otvoriš svoju temu da ovdje ne klaframo?

Zdjela je zakić.. papir si močila u vodu.. to još nisam probala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.