Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 34> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma šalji sve, iskoristiti će se, pa makar i kamenovala muža ![]() ne izbjegavaj temu, pitala sam te za salvete a ti mene kamenom!!! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Poželih ti dobrodošlicu, a sad bum rekla Bravo! Baš je slatko na kamenju!
|
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
I još jednom hvala ...trudim se, bez pretjerano iskustva, samouka i puna kreativnosti... |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sunce salvetica imam hrpu i naravno sve sam dobila od naših forumaša, pa ima i za tebe puno duplih. javim ti se na p.p.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Evo suza je kanula, rodila se nova ljubav, Triša ti zaaaakon...a ja sam dvojila da li se registrirati ili ne!!! Hvala na ponudi, plaćam kavu! ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
o ti napasnice, kao prvo bjez od mog kamenja
![]() trisa ak imas duplice i moze zamjena tu sam
|
||
![]() |
||
|
Kao prvo isprika za propusr, nazvah je samo Jasi...jedno je S falilo... Kao drugo, škrtice jedna, ni kamen mi nebi dala, e nečeš ljetovati kod mene ovo ljeto ![]() A za salvetice, puno hvala na trudu, jedna mi je salvetica upala u oko, ( i još je ne mogu izvaditi van ) nisam je doduše vidjela kod tebe a neznam ni kako je nači ni kamo ju potražiti pa možda znaš nekoga sa kavice ko ima prozore, prozorčiće i sl. |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hehehe, za ljetovanje dogovorimo, kamenje je malo pa ti zato ne da i kraj...belj belj, salvete slozim kaj imam duplpg, opeljusile me tu na forumu naskroz vjestice, sad cu i ja u potragu za salvetama
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
A dobrooo, ufffa nek ti bude, drzi to svoje kamenje, naci cu ga ja vec nekako, ima valjda negdje jos dobrih ljudi ![]() mozes mi poslati na pp, ali sto? |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
SunceRi, baš je jučer kolegica s posla donijela kamenčić sa slikicom svoje unučice (fotografija isprintana na tankom papiru, pa prilijepljena na kamenčić)
To mi je dalo ideju - salvete sa morskim motivima imam, treba samo skočiti po oblutke (daleko mi je plaža od kuće - oko 100 metara). Kad tamo, čeprkam po forumu i nađem tvoje kamenčiće, lijepe, vesele. Bravo i dobrodošla |
||
![]() |
||
|
vjestice jedna daj na pp adresu da ti posaljem salvete...tri koraka dalje od mojeg kamenjaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala otok i tebi na dobrodošlici, ovo sa kamenjima mi je bila fora čim sam ugledala plosnati i dovoljno veliki kamen da stane nešto razumljivo i vidljivo oku, jedino što me obeshrabrilo je uzastopno pitanje nekreativnih ljudi koji su me konstantno pitali čemu to uopće može služiti... Bedasto s obzirom da ni slika niti starinska pegla ne služe ničemu no ne vide svi takve stvari kao mi, ne vide da je to jednostavno i samo ukras... |
||
![]() |
||
|
evo cure, za dobro nedjeljno jutro još necega ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ni je nam ni to problem.. moj brat je barem jedno tjedno u Rijeci a ne i više puta!! |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Sunce.. baš mi mi uljepšala ovo moje maglovito jutro!!
Krasni su ti radovi!! ![]() To je slikarsko platno? |
||
![]() |
||
|
Da Spring, počela sam ga koristiti jer mi nekako lijepše slike izgledaju, podatnije je, doduše nisam nikad ( u mojih mjesec i pol što uopće radim decoupage ) ni radila na šperploči... |
||
![]() |
||
|
Ja sam si kupila isto platno ali još nisam probala.. sada sam na staklenim tanjurima.. baš mi je to zabavno!!
|
||
![]() |
||
|
fora je, probaj...jesimo ni je zao kad, recimo, po meni fulam nesto, neda mi ga se baciti pa mi stoji i podsjeca me na promasaj... a vezano za staklo, ma zakon je, zaista je jako fora, ja sam sad radila zdijelice za bomboncice i čak sam stavila slikicu koji sam izrezala iz Schafera...baci oko, čisto za ideju... ![]() |
||
![]() |
||
|
A da ti otvoriš svoju temu da ovdje ne klaframo?
Zdjela je zakić.. papir si močila u vodu.. to još nisam probala |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |