moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 89> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shasha divote kod tebe,neopisiveeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jel ona mala grančica bila od ove biljčice na zadnjoj slici?
Amaranthusi su predivni...ko i sve ostalo...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, kako ti je vrt SAVRŠEN.
Uljepšala si mi dan...
A sada trčim u onu tvoju temu: Shasha nudi traži dok nisam zaboravila...
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Dobar ti padobranac ,pravo ime je dobio
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Džomba,i ja šetam stalno ovim"forumaškim" vrtovima no bez teksta.I mišljenja sam da bolje da ništa ne velim nego da se stalno ponavljam sa 2-3 riječi kojima ionako ne mogu opisati ono šta mislim.
I zato,ako voliš,šetaj ovdje,bez obaveze da moraš nešto napisati,da znam ko je bio tu
![]() Lantana,hvala ti,baš ću jedan grmić na jesen staviti u zemlju da vidim hoće li preživjeti.
Aj Konte,kad se već tak žrtvuješ onda bu nekaj za udomiti
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
..navratim uvijek,ali kad god sam htjela nesto htjela napisati,nisam uspjela naci odgovarajuce rijeci..to mi se cesto desi kad gledam slike i od Lantane... imate veliko bogatstvo u vasim vrtovima,prelijepe boje,prelijepo cvijece, veliku ljubav prema njima...nemoze se za to svaki dan naci odgovarajuca rijec..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm,ima li nekog smisla sve ovo sto sam napisala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Sashka ako bude koja zapelcana grančica abolutiona viška, ja bum se žrtvovala da ju udomim drage volje
![]() odavno sam shvatila da je u tvom dvorištu uvijek posebno, fali mi samo jedna ležaljka da se u hlad smjestim i uživam ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Shasha kod tebe je uvijek sve prekrasno, a moje imenjakinje su ti posebne. Probaj jednu ostaviti u zemlji i malo oko nje malčiraj da vidimo da li može prezimiti, jer ona ima jako duboki korijen, na proljeće bi onda bila puno veća i cvjernija nego u pitarima, a ako se smrzne bit će novih na proljeće.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja,kod tebe bi bilo divno biti ("lopov") u tvom vrteku. sve je lijepo,šareno... |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ponovo rezgledam i divim se ali ne mogu da se ne javim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dinaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha moram ti priznati da uvijek kad sam umorna dodjem ovamo i razgledam tvoje cvjece da se malo odmorim
svaka cast |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivno ti je cvijeće, lantane su predivne
|
|
![]() |
|
Baka,Silvek veli da se taj "padobranac"zove abolution,onda valjda je tako.Mislim da je "po domaćem"to sobna lipa.
Bumo mi i neki amarantus za tebe našli
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imam veće oči od želuca!
![]() ![]() T.j. ja bih sve a neće mi uspjevati gotovo ništa.
![]() Ipak amarantus
![]() Baš super da si slikala sve tri pozicije. Zbilja krasna biljka.
A kako se zaozbiljno zove onaj krasni narandžasti "padobranac"?
|
|
![]() |
|
Ups,Brome,zaboravih na amarantusa.Poima nemam o njemu no imaš temu ,tu na forumu a i Domingo bi mogao znati jer ga on ima duže.Silvek ga je sijala,znači sjemenkama sigurno no ne tnam jel bi se grančicama isto mogao razmnožiti.Bumo se raspitali.
![]() |
|
![]() |
|
Silvek,jel onda imaš žutog ili ne?Gle ,ja sam taj tvoj(ok sad su svi na istom mjestu)stavila odmah tu, na terasu,i sunce ga prži negdje do 1-2popodne.Izgleda da mu to odgovara.
Budući da ja nemam drugog noćurka(meni su to i nadalje frajle)mislim da bi svi iz sjemenja trebali takvi biti(sakupljam sjeme)Znači onaj dvobojini ti se primio Brome?Vidim da su se dva pelcera toga primili pa ako sam nekom obećala,a još nisam dala,javite se.Par grana se još pelca.
Kat.rea,ja sam taj mumulus nedavno kupila i on je u hladu.Imam još jedan ili dva no ne vidim da uopće cvatu ,na suncu su.Hmm,mislim da im bi trebalo i na suncu biti dobro no ovome izgleda gladovina više odgovara.Eto,ništ mu ne radim,on se samo drži hladovine i cvate.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |