Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 48> |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lina...dobila sam salvetice... ma super su mi, hvala ti, javi kad moje stignu do tebe
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
jelika stigle salvetice presavršene su , punooo hvala
hvala puno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
jelika, salvete su stigle, super su, nadam se da ste svi kojima sam poslala dobili salvete
![]() |
|
![]() |
|
azari ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 8 |
pozdrav svima! doma imam kutiju punu salveta, mozda nekih stotinjak-odavno ih nisam brojala, kojih bi se htjela rijesiti, malo mi je komplicirano trenutno svaku od njih fotografirati pa ako je netko zainteresiran rado bi prodala sve za neku simbolicnu svotu. mogu iducih dana staviti par fotografija svih salveta onako na hrpi (jednostavno nemam vremena svaku posebno fotkat...)ili ih mogu grupirati po motivima. ima dosta cvjetnih motiva, bozicnih, kariranih... samo me zanimalo da li bi netko bio zainteresiran i da li da stavljam fotografije? hvala unaprijed na odgovoru!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ko imas ruzinih i nekih drugih cvijetnih ja zainteresirana, bar napisi koje jos imas, i koliko trazis posalveti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Azari olakšaj si i slikaj više komada od jednom. Pogledaj kako su cure slikale.
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
molim vas lijepo ako vam se sviđaju moje pisanice glasajte za mene na uskršnjem natječaju za pisanicu 2010
hvala puno http://hobbychic.blogspot.com/2005/03/natjecaj-za-najljepsu-pisanicu-2010.html |
|
![]() |
|
bjonda hvala puno za salvete super su
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
gogs, linaa i tatjana43 - salvete su fenomenalne, hvala vam!
|
|
![]() |
|
marina289 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav!
Trebala bi salvete s leptiricima, a nigdje ih ne mogu naci... :( Di u zg ima za kupiti takvih? Ne na komade, cijeli paket jer mi ih treba puno... |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vidjela u Kemaku, ali su jako jako sitni, sutra mogu vidjeti kad idem na kavu, i onako moram tamo svratiti jer sam uzela Liner 3D ali je suhi, pa idem zamjeniti.
Ja imam ali pola salvete, kazem jako su sitni, a idem poglerdati kod mene ali to bi mogla biti samo jedna salveta. |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
bionda...stigle salvetice, hvala
ana s danas poslane k tebi
|
|
![]() |
|
kindarella78 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 7 |
Evo napokon sam poslala salvete, dok sam ih sve potražila po ormarima i ladicama trebalo je vremena, i skužila sam da ih imam i više nego što sam mislila
jelika i senći, jutros sam vam poslala
jelika, figurica su stigle, puno hvala
|
|
![]() |
|
marina 289... vidjela sam u kozmu kod nas paketić maramica s leptirićima, sitnima jel bi ti to odgovaralo, mogu ti kupiti i poslati
|
|
![]() |
|
marina289 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Hvala puno... ima u zg-u puno ducana, samo mi se nije dalo ic od jednog do drugog i trazit.. bum pogledala u kozmu. hvala! :))
|
|
![]() |
|
Marina s maramicama ti se teze radi dekupaz, raspadaju se ako nisu konkretne.
|
|
![]() |
|
senći ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Lokacija: Heard Islands Status: Offline Bodovi: 43 |
kindarela, salvete su stigle, praznik za moje oči.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
file, stigle salvetice, puno hvala, predivne su (i isprazni sandučić, ne može ti se pm poslati
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
TATJANA poručuje: stigle nove salvete u Superkonzum
|
|
![]() |
|
kaća, tatjana43, ana s, kinderella.... salvete stigle, hvala vam puno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |