Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 274275276277278 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 12:03
jooooj aloe su fenomenalne Thumbs%20Up
ako si ti čekala 3 god da procvatu, ja odmah zaračunam 5 LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 12:31
nakon brzinskog pozdrava da i nešto konkretno napišemSmile.
Raspametio me ovaj predivan cvijet aloe, po meni fotka mjesecaClapClapClap.

No, sedum Aurora i predivna krasula nimalo ne zaostaju u ljepoti, ma kak samo može postojati nešto tako lijepo crvenoSmile.
I za mene nešto novo, drago mi je da sam upoznala tvoj lijepi žuti zimski jasmin.
Isprazni sandučić, prepun je pošte...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 13:41
Crveni cvijet aloe  je prelijep.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 13:47
smile128SA ŠTOVNJEM, DIVLJENJEM šetala sam vašim prekrasnim dvorištima,uživala u cvijeću,koje je mirisalo, 

,,nešto tako lijepo možeš vidjeti samo u RAJU,ali vi i živite u raju.
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 14:19
A da se nas dvije prijavimo u onu emisiju Mijenjam ženu
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:16
Originalno poslano od člana tomica tomica napisao:

A da se nas dvije prijavimo u onu emisiju Mijenjam ženu

Hahaaa ovo ti je dobro smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:33
Mari kažeš ti sve žari, ma to sunce žari Wink

Anastazija i Milica7, ni ja ne mogu vjerovati da je takva razlika LOL.

Mira hvala ti, ali i ti imaš impozantnu kolekciju bilja Clap.

Nataly i Antonia hvala vam.

Otok ma bit će još bura i zime.

Mali kaktus ovaj  raste iz gomile, suhozida i pun je cvijeća, a drugi u zemlji su nekako kilavi.

Bigi jednu ću sačuvati za onaj tvoj lipi kamenjar LOLWink

Anči, i mene je adenium oduševio, čak je i MM rekao pa on raste naočigled.

Gio draga, drago mi je da si se malo ogrijala, ja se kod tebe dođem rashladiti na jezerce LOL

Bromi, nadam se samo da neću nešto pogriješiti s njim, zaljevam ga na kapaljku (ko prava Bračanka) LOL

Baka ja imam puno aloa, ali ova ima najljepši cvijet.

Maso, hvala ti na posjeti.

Anaida, ako je tako onda neka čim prije dođe. Wink

Niho, Niho jesi vražja, hoćeš jednu aloe LOL

Springy i kod vas je lijepo na svoj način, krasno su ti biljke pod mrazom.

Konte, njima samo treba puno sunca.

Sara, aloe je dušu dala za Senj Wink stvarno ima lijepu boju cvijeta, a i jasmin ne traži nikakvu njegu.

Belina, hvala ti dobrodošla u moj vrt, malo sam u zaostatku pa ti tu želim da uživaš zajedno s nama na forumu. smile73

I još samo da pozdravim našu dragu Džo, jer dugo je nije bilo Embarrassed

Tomica, jesi me nasmijala, ja mislim da bi ti u toj zamjeni bolje prošla, ovi moji su više za grah, meso, kobasice, a ja samo po blitvi i ribi, šnicelima i jajima, mislim da bi mi tvoji sve bacili u glavu, a neznam ni burek napraviti LOLLOL

Za laku noć jedna morska, ovako je more i nebo plavo nakon bure

život je more
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:56
to je najljepša pojava na našem moru kad je poslije bure tako divno bistro i prekrasne bojesmile89
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 09:37
  ...divno  burno  more...

...aloja  je  yes

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 11:32
joooooooooooooooj,joj... sto mi fali takav prizor
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 12:24
Prekrasan cvijet aloje,prvi put ga vidim i sve drugo rascvjetalo,uživancija.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 20:52
 Cvijet aloe je prelijep, ali ni ostalo cvijeće nimalo ne zaostaje po ljepoti.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 05:28
Svratila ja opet na porciju ljepote i mirisa! Frezije mirišu do Slavonije! A krasulu vidim prvi put, prelijepa jeee!
More nakon bure zbilja pomodri, ali ono je oko otoka uvijek plavo i bistro LOL
Ponekad ga malo uljepšaju vremenske prilike i neprilike, a najljepšu promjenu na moru vidjela sam jednog davnog ljeta u jenoj maloj uvali, nakon kratkog ljetnog pljuska. Nikada neću zaboraviti kako se naočigled mijenjala boja mora i za par minuta bljesnilo je more u jasno tirkiznoj boji. Ta me pojava fascinirala pa sam po povratku upitala mještane kakve veze ima kiša s njom? Objasnili su mi da je dno te uvale pokriveno žalom, a kiša uzrokuje bujanje jedne vrste algi koje se ne vide zapravo, samo "oboje" more. Nezaboravno...
Time is something you can never get back..
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 19:57
Prekrasna ti je aloja.Slika mora poslije bure me oduševila.Hvala!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:05
Vatreno crvena boja cvijeta aloe i rođaka burita me oduševila,a prelijepa mi je tvoja padinaThumbs%20UpClap
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 20:49
Prekrasne slike aloe, kao profesionalac!
Kod tebe je već gotovo sve niklo i cvjeta, a kod mene tek sramežljivo izviruje.   
More... prekrasna slika.

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:11
Aloe u cvatu su neodoljivo lijepe, poput ove slike mora
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 10:10
kod tebe uvijek prekrasnosmile99
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 07:49
Aloja ti je predivna. I rođak od burrita, a njega sam već nebrojeno puta pohvalila.
Lani sam ga nabavila i dio unjela u kuću, a dio ostavila vani. Ovaj u kući je jadničak živ, ali salbašan, a onaj vani - smrznuo. Tako da se ovakvim crvenim bobicama mogu ubuduće samo dolaziti diviti u tvoje dvorište.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 19:38
kod tebe uvijek ima nešto lijepo u cvatu Big%20smile ...ali ova aloa je definitivno trenutno mi favorit
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 274275276277278 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.