Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 274275276277278 370> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jooooj aloe su fenomenalne
![]() ako si ti čekala 3 god da procvatu, ja odmah zaračunam 5 ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nakon brzinskog pozdrava da i nešto konkretno napišem
![]() Raspametio me ovaj predivan cvijet aloe, po meni fotka mjeseca
![]() ![]() ![]() No, sedum Aurora i predivna krasula nimalo ne zaostaju u ljepoti, ma kak samo može postojati nešto tako lijepo crveno
![]() I za mene nešto novo, drago mi je da sam upoznala tvoj lijepi žuti zimski jasmin.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Crveni cvijet aloe je prelijep.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ,,nešto tako lijepo možeš vidjeti samo u RAJU,ali vi i živite u raju.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
A da se nas dvije prijavimo u onu emisiju Mijenjam ženu
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mari kažeš ti sve žari, ma to sunce žari
![]() Anastazija i Milica7, ni ja ne mogu vjerovati da je takva razlika ![]() Mira hvala ti, ali i ti imaš impozantnu kolekciju bilja ![]() Nataly i Antonia hvala vam. Otok ma bit će još bura i zime. Mali kaktus ovaj raste iz gomile, suhozida i pun je cvijeća, a drugi u zemlji su nekako kilavi. Bigi jednu ću sačuvati za onaj tvoj lipi kamenjar ![]() ![]() Anči, i mene je adenium oduševio, čak je i MM rekao pa on raste naočigled. Gio draga, drago mi je da si se malo ogrijala, ja se kod tebe dođem rashladiti na jezerce ![]() Bromi, nadam se samo da neću nešto pogriješiti s njim, zaljevam ga na kapaljku (ko prava Bračanka) ![]() Baka ja imam puno aloa, ali ova ima najljepši cvijet. Maso, hvala ti na posjeti. Anaida, ako je tako onda neka čim prije dođe. ![]() Niho, Niho jesi vražja, hoćeš jednu aloe ![]() Springy i kod vas je lijepo na svoj način, krasno su ti biljke pod mrazom. Konte, njima samo treba puno sunca. Sara, aloe je dušu dala za Senj ![]() Belina, hvala ti dobrodošla u moj vrt, malo sam u zaostatku pa ti tu želim da uživaš zajedno s nama na forumu. ![]() I još samo da pozdravim našu dragu Džo, jer dugo je nije bilo ![]() Tomica, jesi me nasmijala, ja mislim da bi ti u toj zamjeni bolje prošla, ovi moji su više za grah, meso, kobasice, a ja samo po blitvi i ribi, šnicelima i jajima, mislim da bi mi tvoji sve bacili u glavu, a neznam ni burek napraviti ![]() ![]() Za laku noć jedna morska, ovako je more i nebo plavo nakon bure ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to je najljepša pojava na našem moru kad je poslije bure tako divno bistro i prekrasne boje
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
joooooooooooooooj,joj...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasan cvijet aloje,prvi put ga vidim i sve drugo rascvjetalo,uživancija.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Cvijet aloe je prelijep, ali ni ostalo cvijeće nimalo ne zaostaje po ljepoti.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svratila ja opet na porciju ljepote i mirisa! Frezije mirišu do Slavonije! A krasulu vidim prvi put, prelijepa jeee!
More nakon bure zbilja pomodri, ali ono je oko otoka uvijek plavo i bistro
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasna ti je aloja.Slika mora poslije bure me oduševila.Hvala!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vatreno crvena boja cvijeta aloe i rođaka burita me oduševila,a prelijepa mi je tvoja padina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prekrasne slike aloe, kao profesionalac!
Kod tebe je već gotovo sve niklo i cvjeta, a kod mene tek sramežljivo izviruje.
More... prekrasna slika.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Aloe u cvatu su neodoljivo lijepe, poput ove slike mora
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kod tebe uvijek prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aloja ti je predivna. I rođak od burrita, a njega sam već nebrojeno puta pohvalila.
Lani sam ga nabavila i dio unjela u kuću, a dio ostavila vani. Ovaj u kući je jadničak živ, ali salbašan, a onaj vani - smrznuo. Tako da se ovakvim crvenim bobicama mogu ubuduće samo dolaziti diviti u tvoje dvorište.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kod tebe uvijek ima nešto lijepo u cvatu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 274275276277278 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |