Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 277278279280281 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim, vidim da je velika potražnja za proljećem, danas ću vam ispuniti želju, puno sam slikala
![]() Otok, ma nije sve ni u cvijeću, samo za tebe jer ti imaš puno cvijeća ![]() ![]() ![]() Mari, ma neće ti već niko bevandu, samo deru po pivi i svi imaju veliki štumak ![]() Enrikova nona, i ja sam gledala film Posljednja volja, a sjećam se i kad su ga snimali, bili su to sretni dani, kad bi moga vratit vrime ![]() Anastazija, Milica7 R. Sara, evo danas puno slika... Iz padine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Donji vrt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Timijan miris limun ![]() Leonotis - preživio zimu u zemlji i tjera nove listiće, nadam se da će cvasti ![]() Heba ![]() Ima još, malo za sutra, evo ode katamaran, a opet je počelo puhati nije davno ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Biram danas ovu sliku, domaći pitomi krajolik, izgleda kao da je tu priroda sve sama napravila a znam koliko je tu uloženo truda. Hvala ti draga na pivi, nisam ti ja baš neka pilica, poslije čaše pive mogu ravno u krevet. Radije čaša dobrog crnog vina. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jeeeeee napokon slikice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidiš Lantana kako sam znala kada ću navratiti kod tebe.
![]() Kao i obično sam uživala u tvojim slikama,jer ti kod mene ne možeš fulati. Šta god da staviš iz svoga vrta ja se oduševim.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lantana svaka čast. Kod tebe kao da je vrijeme stalo, kao da ni nije bilo zime
Prekrasno!!! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
lanatana evo dugo ne posjetih forum pa eto imam sta vidit sad stvarno ti je sve prekrasno ko da je ljeto :))
i da ti se pohvalim primilo mi se sve osim dve ili tri sukulenta ali nista strasno sve je oke i ljepo raste sve je dobilo svijezu zemlju i jos malo napolje pa ce da buja :))) pozdrav :) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joooj, ubit ćeš me s ovim ostićima!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I mene, i mene...... A ja skačem od veselja kad vidim da mi je procvao šafran u vrtu.... ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijep vrt,prelijepo cvijeće,prelijep pogled
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
U potpunosti se slažem sa Malim kaktusom!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je predivan ovaj timijan limun ali nikako da skapiram šta je to, dali kamenjarka ili veći grmić, sad usporedno i guglam ali sve mi pokazuje nešto drukčije kao majčina dušica, jeli taj tvoj jestiv???. Možda pitam gluposti ali......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam točno ni ja, neka vrsta timijana (majčine dušice), ali kad ga protrljaš miriši na limun, jedan specijalni miris, ovo ljeto je moja gošća Njemica stavila u neki šug i zvala nas na večeru, bilo je ukusno daje neku posebnu aromu, ali mene je mučila kiselina, ja ne podnosim baš te začine. Naraste oko 40 cm, mali grmić, cvate cijelo ljeto, meni raste u kamenjaru i u onaj donji vrt. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ja za pet, moran izdvojiti sliku sa ostićima,prekrasni su!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ne znam koje je ljepše od kojega = sve je prekrasno
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovdje je zaista proljeće, pravo , pravcato a moje biljčice tek proviruju.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Mislim da je otok jako pogriješila, jer kad bi je ovaj sa slike pogodio
![]() ![]() majko mila, pa ti otkad piješ pivu sve trijeznije slike radiš ![]() ![]() (spremi onoga timijana za limunadu malo, makar za miris) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe je pravi raj na zemlji!
Sve je prekrasno, a posebno mi je zapelo za oko ono krasno crveno u tegli, kaj je to? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 277278279280281 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |