Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I još malo...
![]() ![]() A ova je moja koju sam posadila i od nje pokušavam napraviti stablašicu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa ti si pravi kolekcionar lantana
![]() Vrtek u dvorištu ti je prekrasan i baš ti je sveki zločesta što ti nedadne više prostora za cvijeće ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo Šmrscko šta kažeš na lantane????
Ove tri veće su mi od Lantane i sve super napreduju!!!
A ova mala je moja ...uspjela sam čak jednu uzgojiti...
Vrt će tek biti prekrasan kada moja sveki više ne bude sadila vrt!!!
Imat ću ja lijepog prostora za svoje cvijeće, a do tada imam ovaj moj šareni kutak u kojeg sam sve i svašta stavila, samo da je cvijeće i da je šareno!!!
A druge godine će ipak izgledati malo drugačije...
A šta kažeš na lantane???
Jel' jesu prave ili nisu???
![]() Vidiš koliko sam ti slika stavila da možeš bolje skužiti da su "Originali"!!!
![]() |
|
![]() |
|
A šte se moga vrta tiče, tu se sada vidi samo jedna strana.
Slikat ću ga i sa druge strane jer tamo se vidi ovo svo mediteransko bilje koje imam...
|
|
![]() |
|
Lantana to mi je kompliment, ali to je jednostavno nemoguće!!!
![]() Ali budi sretna zbog njih, ipak si mi ih ti poslala, a da nisi moja terasa a i vrt bi bili siromašniji za tako prekrasan cvijet!!!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lantane su ti orginalne, sada sam pravo ljubomorna
![]() ![]() Ja svima vjerujem da je to njihovo cvijeće, a meni nitko ništa ne vjeruje. Pitam se zašto? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma Šmrcko ja tebi sve vjerujem
![]() ![]() ![]() A što se tiče lantana moram se ovih dana malo s njima pozabaviti to jest pročitati kako se razmnožavaju reznicom i kada će sjeme (mislim da mi je već krenulo).
I onda počinje operacija " Jedna lantana za našu Šmrcko"!!!
Imam u planu više njih zapelcati i dijeli na forumu, jer da nije bilo dobrih dušica ne bih se ni ja imala čime hvaliti!!!
![]() |
|
![]() |
|
Imam ti ja jednu lantanu iz pelca i jednu iz sjemena. Samo pikneš grančicu u zemlju, zaljevaš i da nije na suncu. Dignut će se za par dana listovi,kod mene je i napupla čim su se digli listovi. A kod susjede nije se primila a pelc sa iste biljke, ali mislim da je bila više izložena jakom suncu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako je tako jednostavno danas ću je odmah zapelcati!!!
![]() |
|
![]() |
|
Samo jednu pelcuj i nađi joj hlad, pa vidi što će ti se desiti s njom. Pa onda navali na druge ako ćeš.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
lantane su
![]() |
|
![]() |
|
Lantana sinoć zapelcana!!! Držite fige da se primi...
|
|
![]() |
|
Evo i na nogama prekriženi prstići
![]() Pazi sam o da nije baš u suncu, zaljevaj dobro i pusa ujutro i naveče. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ne ja ću svoju maziti i paziti i onda će se primiti.
Problem je samo što drugi tjedan putujem na more, valjda će se do tada primiti...
|
|
![]() |
|
Ponesi je sa sobom. Mali pelc stane i da ideš busom. Mislim ja sam takva da bi vukla sa sobom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne, ova je tvoja!!
Idemo autom i već sam odlučila koje cvijeće ide ovaj puta sa mnom!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantane, lantane, lantene - uh baš ti zavidim, imaš neke lude.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša hoćeš da i tebi zapelcam???
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još ćeš ti Proljeće imati rasadnik lantana. Dolje na moru pobodi 10 grančica u zemlju, po mogućnosti negdje u zavjetrini u hladu i dok si dolje zaljevaj, do slijedećeg puta će već baciti male listiće, a slijedeće ljeto će cvasti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |