Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 39> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da če opstati,u dobrim su rukama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Uopće ne sumnjam da će kod tebe biti bujne!
Slikice su mi super, pogotovo ona prva!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad sam bila primorana da ih uzmem,pokusacu da opstanu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
moram priznati da ni meni afr. ljubice neidu od ruke,zato ih ni ne držim.možda jednog dana.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
to je duga prica,visa sila...
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kako ih je netko mogao ostaviti žednima
![]() |
|
![]() |
|
nemam bas nesto iskustva sa afr.ljubicicama,znam sta vole ali ne idu mi bas od ruke,al videcemo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad je ovo sada u tvojim rukama znam da će doslovno "procvjetati".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
razmisljala sam da li da stavim ove slike u "malo smo se ponovili" ili ovde?Valjda nisam puno pogresila.Evo sta sam jucer novoga dobila...prvenstveno sam morala sve dobro da zalijem jer mesec dana nije dobilo ni kap vode.Na prvi pogled mi je sve jadno izgledalo,a sad vec i nije bas tako.
Pocinjem od afr.ljubicica ![]() ![]() ![]() zeza me photobucket |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kad mu dosadi "jesti" kukuruz pošalji ga k meni, rado bih ga udomila, predivan je... šalim se no stvaro je lijep!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Ne pamtim kad sam zadnji put podizala korpe sa kukuruzom,ufff,ne treba mi teretana posle ovoga.A imamo jos jednu trakt.prikolicu,to ostavljamo za ponedeljak.
![]() |
|
![]() |
|
ma volim ja feanjiceZG ciglu,al ovo bi ipak trebao biti kamenjar,a prelistacu bas da vidim kako to kod njega izgleda
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivno uređeno, no nije mi jasno zašto "skrivaš" ciglu, meni su jednom na Adminovim stranicama skoro iskočile oči kad sam vidjela staru ciglu prekrivenu mahovinom a iz nje rastu razne čuvarkuće... prolistaj malo njegove fotkice od lani.
|
|
![]() |
|
hvala mali gogo
![]() evo me na pauzi,danas sam opet dobila volju da nesto radim,Nero je bolje,veseo je i jede,pa imam volju nesto i da uradim. |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ne dođem jedan dan na forum i vidi ti to!
![]() Divno, svaka čast! Naradile ste se, ali je ispalo fenomenalno. Pravi botanički vrt.
Blago tvojim patkicama. Malo koje na ovom svijetu uživaju u takvoj ljepoti.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
a danas i nisam imala zelju da nastavim sa sredjivanjem,malo problemi s Nerom,a i bilo je bas pretoplo...a i ne treba preterivati
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Naradile se jeste, ali vrijedilo je! Vrijedne ruke mogu puno! Bravo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |