Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:31
 Nikad nisam vidjela toliko različitih vrsta koraljnih zvončika na jednom mjestu. Preljepo!!!!!!!!!!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:29
Najljepša mi je štrumfeta ,a onda tek ostalo cvijeće smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:28
Najljepši cvijetić je naravno mala Lave,ali ni ostalo cvijeće ne zaostaje za njomClap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:22
da jako se veselim haucherama i hostama jer taman sad imam mjesta za njih fino u polusijeni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:16
Prekrasne slike, prekrasne heucere
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:59
najljepše ispadne kad sam sebi čovjek kupi dar za ročkas hehe da je po MM dobila bih 2kg krumpira  jedino bi se nećko jel bi uzea bili ili crveni
forumski vrtić
malo smo pocrvenili
mala bijela budleja lista a pored nje fino raste stolisnik 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:43
znalci pomagajte oko glicinije koja nikako da procvate dal će nešto biti ove godine
vrhovi nekih grana su ovakvi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:41
dragička ma kod tebe je već prava raskoš Thumbs%20Up
sa guštom sam prošetala kroz vrtek smile198
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:31
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:15
prije svega moj najljepši cvijetak,neko je pito gdije je Lavanda eto bila je štrumfeta na maškarama i cijeli dan vrlo ozbiljna LOL
a sada moje drage hauchere,smijestila sam ih u jedan kvadrat kod cikas palme gdije je lagana hladovina više neznam koliko ima vrsta morat ću sad dobro dokumentirati cvijeteke
Baka Bea vidite cvateeee

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:00
lijepo
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:55
hvala curke na potpori smile78a šta se tiče klivije izgleda da može eto ja sam je bila kupila za sitno jer je bila ocvala a znate kak se u nekim dućanima ponašaju prema biljkicama ako nemaju cvijet onda ih niti ne zaljevaju tako da nije bila baš reprezentativni primjerak ali posadila sam je u vrt jesenas i zimu je uredno preživjela i eto baca i cvijet
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:46
sve sam pažljivo pregledala dva puta i oduševljena sam, čuj, oprosti, ali moram to reći, pa kaj bi htjela nakon ovakve zime, kakva je bila. Sve ti je predivno bujno i zeleno, a boje će doći sa suncem i toplinom. A da i nema boja, vrt mi je svejednako lijep zbog istančanih kombinacija kamena, zelenila i plavetnila.
pusaSmile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 00:16
Prekrasne probuđene biljčice
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 23:28
Predivne slike!

Klivija može biti i vani u vrtu????????
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:38
predivno uređen vrt, pogled na more,  a  i  cvijeće u posudama je super, skukulenti, plumbago ogroman, sve u svemu uživancijaClapThumbs%20Up
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:17
smile79Duda evo me malo kod tebe u posjeti...Prvo čestitam rođendan, sa zakašnjenjem...Spomenuli smo i čestitali tvoj rođendan i na našoj kavi, odnosno druženju...Šteta što nisi bila s nama.....
Biljke se bude i zelene, tako i kod mene....Plumbago je preživio vani...Tako sam i ja godinama imala plumbago vani dok mi predprošle zime nije smrznuo.Ove mi je zime bio unutra i dobro je, sad je vani...Moram pregledati tvoje mirte, čine mi se da su sve žive....
Noćas nam stiže proljeće, neka više da se konačno rješimo dosadne zime...ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:32
Čim Lave dobi stalni zub eto mene svuda a i vi ste uvik pozvane k meni bilo bi lijepo iza sezone da dođete k meni na produženi vikend da vidite malo i srednje dalmacije
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:30
lantana hvala za čestitku nikad kasno,ovaj plumbago a i oni u vrtu imaš pravo su u zavjetrini i tima nije otpalo svo lišće ali jedan koji je malo na udaru ipak je otpalo al nema veze vidim da su pupići počeli..
 korijenko tu su naraski i tvoje narcise ma stvarno sam blesava okolonaokolo sam sadila pa na kraju kad trebam malo prekopat i pognojit neznam gdije je koja lukovica pa sad imam plan za presađivanje ali ovaj put ću zaista čekati da samo usahne imaš pravo za vezanje tako će biti urednije dobra ideja..a Lave trenutno ima okapaciju sa novim ljubimcem ruskim hrčkom LOL ,čula sam kako je curama bilo lipo u pohodima kod tebe ,inače stalno tumbam taj kamenjar sad sam presadila jednu veliku alou iz pitara u u kut tog kamenjara ja stalno nešto premiještam ka mačka mačiće 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:29
Ma nisam ni sumnjala - neka, neka lako ćemo mi za tortu samo da dođe dan da se možemo sresti s tobom kao onda u Opatiji, može i na tvom terenu, zašto ne, ili negdje na pola puta!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.