Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 93> |
Korisnik | ||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
draga Miro ako je tvoj cvijetnjak skroman, onda je moj sjedi pa plači
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Misti-da hvala
![]() TaTjana43 moj vrt je mali površinom i sve je nagurano,a vrt je u dovršavanju kao i kuća(građevinski) i nisam baš zadovoljna,a ti nemoj plakati ,kod tebe se meni sviđa sve što imaš je ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Draga moja Miro, opet sam obišla tvoj morski vrtić i opet sam uživala u pogledu na tvoje biljkice!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Kako nisi zadovoljna???? Pa ne samo da je lijep tvoj vrt, nego je i u "najlipšem dilu svita, taman usrid Splita" ![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Posjetila sam tvoj vrt i uživala!!!!Ne govori da je skroman,predivan je!!
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Možda je vrt mali površinom, ali ljubavi je tu napretek
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Mira zamisli i ja imam Mimozu ,i bojim se svake zime hoče li mi opstati pa ju seljakam po cijeloj kući
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Prelijepe ruže, trajnice, sukulenti......Jedino mislim da je u nazivu teme riječ "SKORNI" suvišna.
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Anaida draga dobro mi došla opet
![]() Misti-da,to moje cviće nema neki položaj po mom guštu dok se vrt konačno ne uredi,a uz dužno poštivanje i divljenje svih mista na planetu,meni je moje misto u srcu i najlipše ![]() Alisa hvala na posjeti i na lipom komentaru ![]() Otok draga imam ljubavi,puno ljubavi za cviće,hvala ![]() Anči39 hvala na posjeti,ja bi mimozu rado posadila,a kada sam vidila koliko naraste,a mislim da sam našla za nju misto uz konzultaciju sa obitelji ![]() Makk hvala za tebe jedno veliko ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Malko prošetala po tvom vrtu, da se odmorim od mog (pravog). Miro, baš ti je vrt krasan Sve slike koje bih ja ponovila, već jesu drugi posjetioci.
![]()
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dok mi se kuha ručak malo sam svratila do tebe i iako je vruće morala sam sve pregkledati, jer jedno vuče drugo, pa sve je naravno predivno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
|
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Ja baš nemam osjećaj da je sve nagurano.
|
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Mira, daj molim te ako možeš slikaj opet nar, i na ovako mutnoj slici čini mi se da ima prekrasne cvijetove
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Stvarno predivan vrt, a šipak ima stvarno prekrasne cvjetove
|
||
![]() |
||
|
Misty ,u Splitu sam rođena i živim,ali poznata je i meni predivna Slavonija i njene ravnice i kako i sama kažeš,predivna je ![]() |
||
![]() |
||
|
Baka,hvala na lipim riječima za moj vrt,a ja volim tvoj
![]() ![]() Triša,hvala na posjeti,dobrodošla mi opet ![]() Lucy hvala ![]() Ivna draga,slikat ču opet,je mutna je,puva je neki vitar ,a ja i nisam neka meštrica od slikanja ![]() Retriver Sara,hvala puno ![]() Stefkaja hvala,a tek plodovi,onako sočni,ja ih obožavam ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |