Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
natalija moja draga pa to je stvarno vinobojka, o Boze
![]() Hvala ti na tako lijepim komplimentima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() |
|
![]() |
|
Laku noc cijelom cvijetnom drustvu ma gdje bili . . . ja odlazim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Stolisnik je baš lijep. ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Sve ti je lijepo uređeno, jezerce prekrasno, ja bi te molila, ako može nazive onih ružica koje su posađene oko aronije please
![]() |
|
![]() |
|
Nataly
![]() gospina trava ![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
lijepe bojice ovih cosmosa, tak liče na njega.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Obožavam cosmose, a ovi tvoji su
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
lorica10, mali gogo
![]() |
|
![]() |
|
Danasnje prikazivanje pocinjem jednom biljkom iz vrtova nasih baka.... dugo sam joj trazila ime i najbolje sto sam uspjela to je u casopisu "Moj lijepi vrt" uz sliku pise Suncana (Heliopsis) ako netko zna neki drugi naziv neka napise ;)
. . . ovo je njegov pocetak cvatnje . . . ![]() ![]() visina mu je pozamasna . . . i treba dosta vode . . . isto tako sam ga morala svezati jer bi ga vjetar unistio . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . i povilo ga je ali bez vecih posljedica kao i cosmos ;) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() |
|
![]() |
|
hanaK
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Inace prvo sam ih poslikala a onda pocupkala travu
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasan vrt, puno raznoraznih divnih biljaka. Jednostavno ne znam što bi izdvojila. Jezerce, lopoči, ma sve ti je za 5
![]() ![]() ![]() Stolisnike je i kod mene spržila vrućina. Drago mi je da ti se gomphrena primila, bijelu pogledaj večeras u mom vrtu. Biti će sjemena...... ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Uff jedva cekam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
uresnice i sunčana su ti fantastične, žednjaci isto
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |