Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 109> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivnim slikama započinjem ovaj dan. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
A ja ga nastavljam....... Ovaj vrt kraj Save je nešto PRE PRE predivno !!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kao i uvijek - prekrasno
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
hvala vam svima na šetnji mojim vrtom
anastazija ![]() hana da i ja ih jako volim jer imaju posebnu boju ![]() mali kaktus zar ne da jako brzo rastu ![]() milice hvala ![]() misty šta da kažem ![]() tikvić ![]() mari evo i tebi jedna ![]() retriver sara hvala što si obišla moj vrt ![]() nataly drago mi je da mi dođeš u goste ![]() korjenko želim ti dobrodošlicu u moj vrt svrati još koji puta ![]() moon puno ti hvala ![]() mislim da sam sada svima odgovorila |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prvo te moram pohvaliti za predivne fotogravije,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala Štefice ja sam amater u fotkanju ali mi se čini da je sinov fotić jako dobar ,a ni cvijeće mi nije sve zdravo morala sam skinuti puzave lize sa prozora na ulici jer su se tako razbolile da ću ih najvjerovatnije morati baciti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cvijeće i leptiri, najljepša kombinacija
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koje je ovo roza biljka, slika stavljena u 21,43 ? Neka vrsta ljiljana?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice to je zephyranthes na latinskom naš naziv ne znam inače ne raste veliki 30 cm visine cvijet a list ima kao malo deblja trava nije zahtjevan a raste u cvijetnjaku mislim da nije otporan na zimu a inače je lukovica cvijet baš ne traje dugo ali mi je lijepi te ga zbog toga već godinama preko zime sklanjam od hladnoće
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Malo sam pretražila i našla da se zove kišni ljiljan , da je iz roda amarilisa itd.
Jako mi je lijep, još nisam vidjela, gdje si nabavila lukovice? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno cvijeće, prekrasno voće.... slike su ti
![]() Užitak je prošetati tvojim vrtom pokraj Save!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
......i po ovoj sparini tvoj vrt je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
Otok da istina je i ja se slažem
![]() Milice dala mi je sestra koja je isto luda za cvijećem ![]() hvala bako drago mi je čuti ![]() Bergenija danas je grozna vrućina sve se poklopilo i izgleda jako tužno i baš mi ga je žao gledati ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
cvijeće je prelijepo samo si se izgleda umorila jureći ovog leptira sa cvijeta na cvijet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |