Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 289290291292293 370> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovaj vrt me uvijek ostavi bez daha,potpuno...
da si mi blizusamo i sjedila u njemu da odmaram dusu.. savrseno si to sredila.. prijatelj ti je fora,al ja te prijatelje bas ne volim previse-sve pojedu... one crne bube stassu ti pojele irise ili perunike(nikad neznam razliku) tu kod mene zovu popi... meni su slistili i ruze i irise... i ako hocu da mi sta ostane moram ih pospricati... jedva cekam doci opet.... pozz ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mali privatni raj :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gazanije sad stvarno caruju u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
gazanije su prekrasne moje od tebe su se primile ali još ne cvjetaju aod kesice posijanih sa zelenim listom mi nikle 4
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana draga, koliko vremena provodiš u tvom vrtu, zaista je prava uživancija gledati ovo polje gazanija, a tek centrantus ruber, oduševljena sam tom prekrasnom biljkom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sve je prelijepo al ovaj mi j cvijet poseban
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo i rascijetano je u tebe, a ti nam to znaš jako lijepo prezentirati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne znam kamo bih prije pogledala....ovo je stvarno divota
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
gdje se skrivaš sunce naše morsko
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Fališ mi, dugo te nema
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Milica7, Panda, Gio, Anaida, Mira, Korijenko, Proljeće, Mari, Medo, Mali kaktus, Anči, Antonija i Kontesa hvala vam na šetnji mojim vrtom. Gužva je ovih dana velika, u hotelima, doma, najgora je ova predsezona, puno radim i ne stignem baš na forum.
Otok ja sve što ima duboki korijen gulim poslije kiše ![]() Fany neka samo raste. Rosa2 drago mi je da si opet tu sa nama. Enrikova nona drago mi je da su se primile, one se dosta lako primaju i brzo rastu, bit će i cvijeća. Triša više sam bila ovu zimu nego sada u vrtu, puno je posla svugdje pa ne stignem. Malo sam ipak slikala, svako popodne malo zalijem i to je sada moje uživanje u vrtu. Bijela ružica ![]() Kalistemon ![]() ![]() Aloe su u punom cvatu ![]() Amarilisi ispod masline, skoro ih je ugušila ![]() Sstilba ![]() Najdugovječniji cvijet u vazi ![]() Buhač je sve bujniji, jako lijepo izgleda obasjan suncem ![]() Cvijet Sv Ante ![]() ![]() Maslačak ![]() Maslina je puna cvijetova, kao nikad do sada ![]() Plava kamenjarka ![]() I bijela ruža za kraj ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam prije posla u ovaj raj napuniti baterije. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je ujutro prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne mogu vjerovati koliko nisam bila kod tebe a tvoj vrt
![]() Gazanije, buhač, ruže, ljiljani, kalistemon,amarilisi....prekrasno.Raste cvijeće iz svakog kutka!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe je uživanje osigurano, zato uvijek volim doći k tebi ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
već cvjeta ljiljan sv. Ante!? wwwwowowowo
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 289290291292293 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |