Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam moje presadila i malene , jer neke oko njih još niću.odmah su živnuli izašli su na sunce
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
moji puštaju drugi listic,jedva vidljiv ali ipak listic,
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@bebolina , kod tebe jedan cvijet ljepši od drugog cvijeta.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Uz puno sunca,topline i malo vode,bit će...samo treba malo vremena. ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Moj prvo rodeni
![]() ![]() mladici od ove godine tj od 3 mjeseca ![]() ![]() ![]() Neznam zasto su se izduzili ,sad se suncaju svaki dan i pomalo debljaju.. Htjela bi napravit male buce od njih al neznam kako.. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Pinus,tvoj se ljepotan ,rekla bi, dobro naradio. Prekrasan ,cvijet na cvijetu,vrijeme mu je da se malo i odmori.A ti ga samo i dalje mazi i pazi,zavrijedio je.
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Pozdrav,gdje bih mogla nabaviti sjeme ovih prekrasnih ljepotica???? |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
@Pinus, prekrasan je, zaista te cvatnjom nagradio za trud koji si uložio.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@bebolina, krasan cvijet ima tvoj roza adenium. Tvoji adeniumi se bude a moji odlaze na spavanje. Kod mojih adeniuma svaki dan više cvjetova vene nego se novih otvara. Uskoro će biti bez cvjetova. Mislim da je sada pravi trenutak da im promijenim supstrat, dignem za sljedeća 2 cm iz supstrata i malo friziram. Ovako izgledaju rano ujutro kada se probude prije nego im poskidam ove uvenule cvjetove. Nekako me podsjećaju na ženske, stalno su lijepi ali nakon malo šminkanja ipak su ljepši. |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Na moju zalost nisam doma, ne mogu vam ih sve fotkati. Moja kcer koja mazi i pazi cvijece dok ja spanciram, kaze da ima jos onih koji su spremni pokazati prve cvijetice.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |