Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 296297298299300 370> |
Korisnik | |
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo nisan bila par dana tu, a ono cilo novo carstvo!! Apsolutno ti je sve savrseno, al moram ti priznat, ovaj africki ljiljan me oborio s nogu totalno.. Inace ne volin plavu boju bas, al ovo me totalno sredilo.. Dogodine cu ga sto posto imat i ja:) Znas li moze li on zivit u pitaru, nazalost nemam vrt?
Ajme koja lipota u tebe.. ne moran ni izlazit na balkon, sidnen pred kompic, uzmen kavu i gustan!! Ma bas ti svaka cast!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno je prošetati tvojim vrtom...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
iopet,i opet sve prekrasno,sve predivno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme lantana kako sam opet uživala...
Moja terasa izgleda tako jadno od ovih silnih kiša...
A kod tebe sve prekrasno!!!
Bravo...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijep je afrički ljiljan, ali kod tebe je puno najljepših cvjetova u vrtu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti
![]() Morala sam ih još jednom slikati, sad su procvala tri afrička ljiljana kako ono ide pjesma ...najljepši si cvijet u vrtu mom... ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
svaka čast za prelipo cviće i lipe slike
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ljetni jorgovan je prekrasan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma neću više da komentarišem.nema te riječi koje se mogu opisati . Svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ti je opet sve krasno !
Koja ogromna budleja. I moja-tvoja se sprema cvasti.
A ono što već dugo čekam da procvate - sada znam što je - liatris, prekrasan cvijet.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....divan je ljetni jorgovan....
....ha, ulovila si bogatuna......u foto aparat....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I za kraj malo morskog ugođaja, evo jedne ogromne, prekrasne jahte, a
vlasnik je Bill Gates. Toliko je velika da se na nju na krmu spustio
helikopter, koji ih je prevozio na obalu.
Evo slika ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala svima
Vidim da se svima vidio ljetni jorgovan, ovo je druga godina da ga imam i stvarno je puno narasao u te dvije godine. Imam i ljubičastog (od Seni), ali je jako mali, a ipak je procvjetao jedan mali cvjetić. Još malo slika ljetnog jorgovana, budleje ili leptirovog grma ![]() ![]() ![]() Lubičasti ![]() Neki novi cvijet, lukovica, neznam kako se zove ![]() ![]() Procvjetala i moja mala abelia ![]() ![]() Prvi cvijet liatrisa ![]() Jedan, ali vrijedan suncokret ![]() I za kraj malo morskog ugođaja, evo jedne ogromne, prekrasne jahte, a vlasnik je Bill Gates. Toliko je velika da se na nju na krmu spustio helikopter, koji ih je prevozio na obalu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Uživam u tvojim slikama
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Africki ljiljan izgleda savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Divota!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Blago tebi - procvao je afrički ljiljan. Tako je lijep i toliko čekam moga ...
Drago mi je da je tvoja budleja tako lijepa - to znači da će i moja (tvoja) za koju godinu zasjati punim sjajem!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Hvala ti za još jedan predivan ugođaj, uživala sam u tvom predivnom cvijeću!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasno ti je sve cvijeće, ali posebno me oduševio ljetni jorgovan. Koliko mu je trebalo da dosegne tu visinu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 296297298299300 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |