Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 40> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno prekrasnih boljikavaca samo nisam sigurna jesam li vidjela svekrvin jezik ili si možda pripremila jedan bodljikavi kušinić
![]() Šteta što stižem u Istru tek početkom 7. mjeseca jer bih nekog namamila da dodje po mene! Uglavnom zovem na druženje u Peroj!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Imam ih, imam. Šaljem slike. Teško ću ti ja u Peroj. Sin mi ima kuću u Balama, pa i tamo nisam bila godinama. Obrazloženje je malo niže, u odgovoru Bergenii, pa ga pročitaj da se ne ponavljam. Ono o kavi se odnosi na tebe. |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ovaj je kupljen na cestici za Sv, Fošku. Neka starica uzgaja opuntie puno vrsta.
![]() isto to samo malo drugačije (ima lošu trajnu) ![]() A ovaj-ukraden na Silbi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znam da sam rekla nema više bodljikavaca, ali ja rekla ja porekla. Što mogu kad su cvjetali
Tko je faca neka plijevi ![]() ![]() A ovaj je zjenica mog oka. Velik je kao orah, moguće i manji a onda kolki mu je cvjetić. ] ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Dvorište ti je divno, a barka je za
![]() ...uh, mislim da ću i ja uskoro pravit neku brodicu. Nisam ni pomislio da to može izgledati tako prekrasno.
Kaktuse ne volim (traume iz djetinjstva od maminog kaktusa sa kukastim iglicama)
![]() Tvoji su jako lijepi. Očito si pravi kolekcionar kad imaš toliko vrsta.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Ah te mame.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sretno 28.! Želim vam predivan dan, a prostor ste lijepo uredili! Držim palčeve da vam ne bude kiša (bila sam prošli tjedan na jednom vjenčanju pod šatorom i nije bilo uopće dobro, a koliko truda su mladenci i njihove obitelji uložili da ne pričam)
P.S. I moja godišnjica pada tog datuma!
Nek im je sa srećom!
Roditeljima da ti dani prođu sa što manje stresa!
![]() |
|
![]() |
|
Bergenia, hvala ti na nalljepšim željama
![]() ![]() ![]() ![]() Pir će biti u Balama gdje mi sin ima kuću u restoranu Lav. (Mladenci imaju 40 ljeta). Kad sam se malo ohladila shvatila sam da nije svako zlo za zlo. Sa mojom polupokretnom svekrvom, ne znam kako bih organizirala stvari, jedva sam uspjela i srediti malo garderobe. Ovako ću bez umora i nervoze moći igrati mamu-domaćicu. Bit će nas brdo 60-godišnjaka ja, njezina mama i moj bratić sa ženom. Ostalo juniori. ![]() Što se kave tiče, ne obaziri se na dogovaranja Riječanki, ti dođi kad imaš vremena a onda opet kad one dođu. ![]() |
|
![]() |
|
Pokušat ću uvaliti koju sliku na temu, pod izgovorom da su stabla na njoj
|
|
![]() |
|
![]() Nitko me šmirgla. Dosadili vam kaktusi, a sad nešto malo drugačije ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasno je sve!
Nisam ljubitelj kaktusića. Ali moram priznati da su tvoji krasni! No htjedoh priupitati s čim je obrubljena ona smokvica ljevo? Jel to šuplje!? Ja bi odmah uglavila u to nekaj! Prkose recimo! Baš mi se sviđa! |
|
![]() |
|
To su neke šuplje cigle što se stave kao stalaže uza zid. Otvori su pod nagibom tako da boce s vinom leže pod pravim kutem. To je MM kupio prije 20 god. kad je moj svekar još imao vinograd.
![]() MM ih je stavio radi kosidbe, da ne ošteti stablo pa su plitko ukopani a zemlja unutar njih je duboko. Meni treba malo vremena da skužim stvari, ali druge godine ću unutra usuti zemlju i posijati nešto makar i najobičnije petunije. A on neka veselo kosi oko njih. -Dosta-mi-je-njegove-kosilice-. Stavila bih ja još toga, mjesta ne fali ali mu "smeta pri kosidbi pa brunda. Ovo što vidite je moj dio vrta. Njegov je cca 2x veći i još izvoljeva. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Ovo nisam ni vidla...
Famozno... bez rijeci sam...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vera super je to ograđeno ciglama. Samo neka njurga tm i mm to radi, ali ja bez obzira na sve još ponešto uvalim i ukradem komad zemlje od košnje.l
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() Mi smo još malešne, a kad narastemo biti ćemo skroooz crvene |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kaktusi su divni, evo još jedan za tvoju kolekciju
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hvala dada
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
vera4 imaš prekrasan i veliki vrt!
Sigurno uživaš u toj ljepoti, ah tako bih rado prošetala bosa po tom vrtu...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim calistemon u vrtu, i zanima me kako on podnosi zimu? Mislila sam ga nabaviti, ali sam čula da će mi se smrznuti po zimi, koliko dugo ga imaš?
![]() |
|
![]() |
|
Kupila sam ga lani u proljeće. Bio je malen i tužan. Svugdje je pisalo da ga po zimi treba unijeti u kuću ali ja nisam. Bio je tako bezvezan da mi nije bili vrijedno truda. Evo ga, narastao tri puta i cvjetao je. Samo sam ga malo kasno slikala. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |