Shasha - nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pauchak,bumo probali ako ide.Ostavi mi na PP adresu pa pošaljem.Onda ćemo se svi zajedno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Moze meni mirisna garhorica(dvije sjemenke ce bit dosta),molim te?
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Donesi u Zg na kavu sjeme i adresu, a ostalo je moja briga... Ako je Dini stigla velika koverta, onda će doći i ovo vjeruj mi. |
|
![]() |
|
Pauchak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 29 |
Unaprijed mnooogo hvala!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
shasha, imaš li dovoljno bijelog osteospermuma i za mene?
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Uhhh,izgubila sam se malo.Ovako: PAUCHAK-za tebe nosim u Zg da TeaK šalje(znači poslije 13-og)
PLANT-ek,Imaš 3 grahorice(3 su za Iris) šalji adresu na PP
ALKEMIČAR naravno da može.Samo ako ti odgovara jer je taj"bijeli" sa onim plavičastim po rubovima,takvog ti imaš.Ako hoćeš naravno da može,no imam još malo (to nisam tu stavila jer ga je malo) ŽUTOG.Mogu ti taj poslati
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jeli ostalo još kaj da ja užicam? Nisam mogla prije tipkati...
![]() |
|
![]() |
|
Andrea,pa nisu u ponudi 2-3 sjemenke(osim grahorice ,nje nemam više) ostalo ima.Donjet ću na kavu ako se tu ne sjetiš.
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
može onda taj žuti kad je ovaj već isti kao ovaj što ja imam uopće nisam to skužila šaljem adresu na pp
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
SASHA MOLIM TE POGLEDAJ PP
Daj mi molim te javi da li ti je išta ostalo,jer sam tek danas vidjela ovu temu!!!
|
|
![]() |
|
shasha, sjeme stiglo
puno hvala |
|
![]() |
|
Evo da i nešto tražim:
Calycanthus floridus-kalikant(običan tamnocrveni) i "athens"(žuti)
Narančasti pajasmin
clematis "josephine"(dupli rozi)
"jackmanii alba"(bijeli dupli)
"armandii"(bijeli)
"ernest markham"(tamnocrveni) |
|
![]() |
|
Pauchak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 29 |
Vojela bih da imam nešto od ovoga, ali na žalost nemam ni jednu od ovih biljčica koju tražiš..
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Žao mi je što sam tek danas provirila ovamo, ANDREA01 - ti si kriva što se ja ne snalazim, lijepo sam te molila da napišeš nekakvu abecedu za nove pelcerčiće. Sad mi je lakše - baš sam se ispuhala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super! Ja nažalost nemam ništa od ovog što tražiš, ali se bilježim sa štovanjem kad ti se previše razraste i nebuš znala kaj s viškom
![]() |
|
![]() |
|
Bude valjda u jesen,SilveK,ad sam škrta pa ti nedam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, sada sam opet sve pregledala i molim za:
1. pajasmin
2. osteosperum
To vidim da ti je viška, pa eto...
![]() |
|
![]() |
|
Ovih sam dana nešto sjemena sakupila
-vučjak
-ne znam,opet,kak se zove.recimo-zvončika(ili nešto slično)
-šeboj nije sav čisto žuti,šarani je
-žuta zlatoglavica
-turski karanfil
-mimoza(Frida mi je poslala sjeme mimoze no budući da ga ima dosta mogu i podjeliti)
Nastavak slijedi kad pokupim ostalo sjeme.
Što se ostaloga tiče,ako vidite nešto na mojim slikama pitajte.Večina se lako razmnožava
U zamjenu tražim vaše adrese(da znam kud šaljem)
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mogu li ja žicati malo šeboja...nemam pojma šta je to...al naučit ću
![]() update
upišem ja sad u google šeboj i nađem: ako vam netko pokloni šeboj želi vam vječnu ljepotu
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |