salvetna kuhinja-saška |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šogorica ti je stvarno mrak! Radovi su savršeni isto ko i ideje. Sve pohvale!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
oduševljena sam, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ma fantasticno,stvarno...
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
bez teksta!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Zašto se ona ne druži sa nama da nas malo poduči ovoj ljepoti?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Namještaj je doista san snova - sve tako uredno i pedantno, svaka čast! Sviđa mi se bijelo - crvena kombinacija, jedino su zidovi malo previše psihodelični za moj ukus - nije nešto što bih imala, ali je lijepo za vidjeti! Skidam kapu majstorici!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sasha svaka čast šogici, sve mi je prekrasno i mogu samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Svaka čast tvojoj šogorici....kreativna žena do boli...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Rekla sam joj da je bezobrazna, i ona se složila sa time,jer se neće registrirati
![]() Obećala je(ok,obećala je i na proljeće pa nije)da će ovih dana doći,registrirana.Klinci su joj bolesni pa ima skakanja sa njima a i neke anđele od tijesta prčka.Rekla je da će nove slike sama staviti...a valjda bude.
Hvala svima i
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
pozdrav sogorici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
nemam rijeći,,jednostavno prekrasno..svka čast....pretpostavljam da je ovo decoupaque papir..
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lutkina kuća,slatko!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ljudi pa ovo je za nas zaljubljenike u salvetnu tehniku-dom iz snova a ujedno i dokaz da ovakove stvari ne postoje samo u časopisima za stanovanje nego da se uz dobru volju bez nekakvih velikih ulaganja (kupovanja novoga) može sve to napraviti!Ašto reči nego svaka čast tvojoj šogorici, i mi svi smo,gledajući ovo dobili polet za dalje!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ovo je stvarno prekrasno,kao iz bajke....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |