Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kovčežići su mrak.. bravo!!
Za muža ne brini.. tak nam je svima.. a valjda nas se ne budu odrekli!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Malo noviteta od mene
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
prva boca je za čistu desetku!!!!
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala,hvala. Poludila sam za bocama.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlične boce, ja bi isto samo s njima radila.
I lijepog su oblika, jesi li to kupila prazne, ili si nešto lijepo popila?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
tanjur sa suncokretom ti je stvarno lijep
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ne samo lijep.....POSEBAN..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno na ovakvim komentarima. Ponekad kad nešto završim nisam uopće zadovoljna pa želim čuti što misli okolina. Ovaj forum mi je zbog toga super.
Ne znam kako vi ali ja ima problema jer baš nemam kome pokazati svoje radove.
Kako vi to radite?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
lijepo link posalji frendovima prek maila, posalji nekim udrugama i pokloni i m neke radove i tako...polako pokazuj rodbini, frendovima, na poslu...nama svakako |
|
![]() |
|
Hvala jassi. Moram poraditi na osobnom marketingu
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ajmeeeeee. ne znam sto izdvojiti. PEKRASNO!!
|
|
![]() |
|
Evo novih radova i od mene...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bravo,bravo, je li to na tanjuru kristal lak? boca za nešto slatko a tek vaze......
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jel ti ovo bila bijela vaza ili si ju ofarbala.....kako god...radovi su ti lijepi.....
ovo mi je osvjezavajuce ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sve se više majstorica okuplja na ovom dijelu foruma, užitak je gledati tvoje radove nadaivz, nježnički pitorico tanjur mi je najljepši a sve super zanimljivo jer je ponešto drugačije od dosad viđenog.
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon podužeg vremena s novim radovima...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja padam na kutijice pa mi je ona definitivno favorit!! no i sve ostalo je stvarno vrijedno svih pohvala!!! Bravo!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sve mi je jako lijepo i veselo, a kako volim neobično osvojila me totalno ona ljubičasto - roza kombinacija tanjura i vaze, mrak!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala hvala hvala. Moram priznati da sam sama sve kritičnija prema svojim radovima a to nije dobro. Ovo je samo zabava i razbibriga kaj ne?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |