Dnevnik mojih planova |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
dečki i ja išli u šetnju i usput ovo poslikali. Niho samo za tebe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
franjica- onda ja definitivno nekaj krivo radim..jer iza mojih ostaje kaos i to poprilični...uglavnom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Uživam čitati tvoj dnevnik posebno kad se igraš s klincima, nekako mi se čini da me vraćaš u dane kad sam ja sa svojima čuda stvarala... sve se u životu vrati, pa čak sa kamatama. Igraj se, pusti da ti "pomažu" - tako će postati ljudi a ne hendikepirane osobe jer ništa neće znati i svega će se bojati... s vremenom će i sami naučiti raditi tako a iza njih ne ostane kaos. Uživaj!
|
|
![]() |
|
kontesa- hvala na brizi i na bezočnoj laži o mojoj liniji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je pokazatelj da jedna osoba zaista može nešto promijeniti samo treba biti uporan i neagresivan
![]() Male stvari puno znače u životu, pa je eto mene razveselila i tvoja briga za moju dobrobit
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pužocid..jer očito nemaš vremena skupljati puževe i soliti ih,a imaju ogroman apetit
![]() pa nije čudno da ti je linija tip top kad kupuješ cvijeće i stolice umjesto hrane za gablec,dug je dan ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
brojno stanje vara- ima dosta višestrukih posudica
![]() No saznah danas da su i susjedama puževi poharali flance-cijela desna strana ulice je ostala bez presada
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast, rasadnik ti je stvarno impozantan....tu bu sveg i svačeg
![]() |
|
![]() |
|
![]() Danas bila kod mehaničara- kočnice sređene al mi se putem do posla po prekrasnim rupičastim cestama odvalio kamen u auspuh- prdi (jest da se ne čuje jako jer imam sportski auspuh. ali dovoljno da me ruše na tehničkom), zato sutra posle posla opet pravac majstor- njemu ostavim svoj auto, ja uzmem njegov i ima ga prekosutra cijeli dan- da napravi sve te sitnice koje treba prišerafiti, poštelati i sl- 23 je jako blizu....
![]() ![]() Danas sam sama sebe darivala- izvukla zadnju zalihu- kupila sam si dvostruki "doručak" stol s tri okrugle košare itri police+ dvije stolice- muž je naravno fraze dobil i poludil...počel zvocat ja ošla k majstoru bez riječi- Dok sam se vratila on je već otišo u noćnu--a ja ga evo do sad šarafila i mogu vam reči da mi je čist ok- sutra stavim slikicu i mislim da nije ni preskup-440kn- gledam ga već 6 dana i sad su sotala bila samo 3 kom, pa sam gruntala ako ga sad ne kupim ni neću. I tako ja ga kupila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ovo je fakat rasadnik
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
plastenik je zaista super- jedino bi mi trebala još barem dva
![]() ![]() a ovo ostalo--
![]() ![]() ![]() Za svoje praćenje- zaboravila sam napisati da sam ovaj tjedan napravila sirup od maslačka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nisam duže čitala tvoj dnevnik, a sad vidim da sam puno toga propustila, vrijedni dečki, dobar muž, dobro si ga izdresirala, plastenik kao moj, stvarno će poslužiti.
A sve ostalo - super naravno od naše super žene i mame.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
evo ja opet nikako stići na sve..ili me zezne kiša ili mehaničar (u pon opet k njemu- mora mijenjati pakne
![]() jučer sam konačno posijala većinu sjemena...plastenik premali pa uz njega ima još i terasa
![]() danas sam planirala štihati i priređivati vrt no kiša me spriječila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovih blagdanskih dana se dangubilo, a i kičma me bila zaštekala totalka- jučer po povratku s posla nisam više drač mogla izdražati pa sam ga čupala tronoške- to je bila scena
![]() ![]() ![]() nažalost danas nisam iskoristila za rad, bili smo na rođendanu kod nećaka- i vratili se oko 22h- dečki sretni i zadovoljni spavaju, ja malo svratih na forum.
Muže me iznenadio- dobio nešto novaca na kladionici pa mi kupio kaktusić jedan maleni
|
|
|
![]() |
|
U Intersparu - dvije police 99kn, tri police 119kn.
a ja tam kupujem gablec i nisam ga vidla, on došo jednom i odmah ga skužio
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
super ste vi to sve uredili
![]() ![]() dobro gdje je on kupio taj plastenik? |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo posljedica tog današnjeg branja cvjeteka, grančica i igranja je da još nisam ni približno gotova s poslom...a oni bi se sad igrali vani...i šta -posao stoji oni se igraju a ja lap van i javljam se vama i jednim okom budno pazim na njih
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa, baš ste simpatična ekipa. Ja to uvijek radim sama i na neki način uživam i tako, ali zavidim ti - imaš predivne klince, ne - oni imaju super mamuuuu !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ooo,mamaa ovo je fantastično!
|
|
![]() |
|
a ovo moji dečki rade ili sugeriraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() našim jajčekima kosa narasla
![]() ![]() ![]() vazice i jajčeka posvuda, mi još uvijek lijepimo, smišljamo i uz sav posao zabavljamo se (neki više neki malo manje- al sve u svemu bitno da su najvažniji sretni i zadovoljni)
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |