Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mojih planova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mojih planova

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 24>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 19:44
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 19:38
dečki i ja išli u šetnju i usput ovo poslikali. Niho samo za tebe
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 21:35
franjica- onda ja definitivno nekaj krivo radim..jer iza mojih ostaje kaos i to poprilični...uglavnomWinkLOLLOLLOL iako se ja derem..pospermi, počisti..očigledno nisam baš uspješna
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:58
Uživam čitati tvoj dnevnik posebno kad se igraš s klincima, nekako mi se čini da me vraćaš u dane kad sam ja sa svojima čuda stvarala... sve se u životu vrati, pa čak sa kamatama. Igraj se, pusti da ti "pomažu" - tako će postati ljudi a ne hendikepirane osobe jer ništa neće znati i svega će se bojati... s vremenom će i sami naučiti raditi tako a iza njih ne ostane kaos. Uživaj!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 09:01
kontesa- hvala na brizi i na bezočnoj laži o mojoj linijiLOLLOLLOL slatko sam se nasmijala. No hvala bogu naučila sm dečke tu u upravi da se treba nešto papati- trvih par mjeseci sam samo ja kupovala za sve, a sad dečki uredno kupuju ili špekec ili nose domaće kobase ili doma tjeraju žene da ispeču kolaće..jer kao nije fora da samo ja pečem i kupujemWink, uz to kupe sokić...i ćak su uspijeli naućiti šta tko voli i da jedan kolega nesmoje slatko (šečer), pa se z anjeg auvijek uzme nešto slano- prije iako su radili zajedno 7 godina bili su inertni prema tome, a sad kao što mi je jučer spomenuo jedan kolega veli idem od kuće i razmišljam jučer smo jeli kolače, bilo bi zgodno da nam ja kupim bureke i jogurtWink...Čak mi i njihove žene spomenu da više vode računa o tome šta će kupiti za ovdje nego za kuću, ali i njima je drago, jer vele da su postali pažljiviji i prema njima domaBig%20smile
I to je pokazatelj da jedna osoba zaista može nešto promijeniti samo treba biti uporan i neagresivanSmile a ja sam osobno presretna kad vidim da je netko rano ujutro razmišljao kako da nam bar malo oplemeni hektični dan koji nas očekuje. Zato svaka čast za moje dečke s posla.
Male stvari puno znače u životu, pa je eto mene razveselila i tvoja briga za moju dobrobitsmile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:01
pužocid..jer očito nemaš vremena skupljati puževe i soliti ih,a imaju ogroman apetit Confused
pa nije čudno da ti je linija tip top kad kupuješ cvijeće i stolice umjesto hrane za gablec,dug je dan smile232 saberi se..sve je to lijepo i svi bi mi sve odjednom,ali neće se na stvarima odraziti nego opet na zdravlju, a o tome smo bili pričali kod spavanja
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:04
brojno stanje vara- ima dosta višestrukih posudicaWink...a samo dok za svoju družinu uzgojim paradajz, papriku i krastavce-što sve moram ispočetka jer su mi prekrasne flance puževi pojeli trebam gro posudica- samo za muža sadim svake  god cca 40-50 krastavaca, paprike 40, paradajza 30-60.
No saznah danas da su i susjedama puževi poharali flance-cijela desna strana ulice je ostala bez presadaAngryAngryAngry jedino mi nije jasno zašto samo mene s lijeve strane posječujuConfused
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:55
Svaka čast, rasadnik ti je stvarno impozantan....tu bu sveg i svačegClap
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:51
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

ovo je fakat rasadnik Thumbs%20Up
kad bi barem jednog dana bioWink

Danas bila kod mehaničara- kočnice sređene al mi se putem do posla po prekrasnim rupičastim cestama odvalio kamen u auspuh- prdi (jest da se ne čuje jako jer imam sportski auspuh. ali dovoljno da me ruše na tehničkom), zato sutra posle posla opet pravac majstor- njemu ostavim svoj auto, ja uzmem njegov i ima ga prekosutra cijeli dan- da napravi sve te sitnice koje treba prišerafiti, poštelati i sl- 23 je jako blizu....AngryAngry koj ekomplikacije...

Danas sam sama sebe darivala- izvukla zadnju zalihu- kupila sam si dvostruki "doručak" stol s tri okrugle košare itri police+ dvije stolice- muž je naravno fraze dobil i poludil...počel zvocat ja ošla k majstoru bez riječi- Dok sam se vratila on je već otišo u noćnu--a ja ga evo do sad šarafila i mogu vam reči da mi je čist ok- sutra stavim slikicu i mislim da nije ni preskup-440kn- gledam ga već 6 dana i sad su sotala bila samo 3 kom, pa sam gruntala ako ga sad ne kupim ni neću. I tako ja ga kupilaBig%20smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:32
ovo je fakat rasadnik Thumbs%20Up

Zagorski bregi
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:55
plastenik je zaista super- jedino bi mi trebala još barem dvaWinkLOL
a ovo ostalo--EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Za svoje praćenje- zaboravila sam napisati da sam ovaj tjedan napravila sirup od maslačkaWinkWink godišnja zaliha spremljena u podrumu...moram u ekspediciju za nove pripravke-mislim da će slijedeći biti sirup od koprive
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:26
Nisam duže čitala tvoj dnevnik, a sad vidim da sam puno toga propustila, vrijedni dečki, dobar muž, dobro si ga izdresirala, plastenik kao moj, stvarno će poslužiti.
A sve ostalo - super naravno od naše super žene i mame.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:10
evo ja opet nikako stići na sve..ili me zezne kiša ili mehaničar (u pon opet k njemu- mora mijenjati pakneCry)
jučer sam konačno posijala većinu sjemena...plastenik premali pa uz njega ima još i terasa
danas sam planirala štihati i priređivati vrt no kiša me spriječilaAngry jednog lijepog dana budemWink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:59
ovih blagdanskih dana se dangubilo, a i kičma me bila zaštekala totalka- jučer po povratku s posla nisam više drač mogla izdražati pa sam ga čupala tronoške- to je bila scenaLOLLOL ali mi je zato danas boljeWink
nažalost danas nisam iskoristila za rad, bili smo na rođendanu kod nećaka- i vratili se oko 22h- dečki sretni i zadovoljni spavaju, ja malo svratih na forum.
Muže me iznenadio- dobio nešto novaca na kladionici pa mi kupio kaktusić jedan maleniSmileSmileSmileSmile- nisam li rekla da ću ga natjerati da zavoli te divne bodljikavce???
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:40
U Intersparu - dvije police 99kn, tri police 119kn.
 a ja tam kupujem gablec i nisam ga vidla, on došo jednom i odmah ga skužioConfusedConfusedConfused
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 20:46
super ste vi to sve uredili Clap lako za nered,neće pobjeći nikuda,a kažu ljudi da djeca prebrzo odrastu pa da treba uživati s njima Smile
dobro gdje je on kupio taj plastenik?

Zagorski bregi
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 19:23
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedne znam cure iskreno priznanje nekad mi dođe da bi sve odradila sama ali se onda sjetim njihove sreće i pregrmim posljedice (nered tzv gubljenje vremena) i posramim se sama sebe i takve misliAngry
evo posljedica tog današnjeg branja cvjeteka, grančica i igranja je da još nisam ni približno gotova s poslom...a oni bi se sad igrali vani...i šta -posao stoji oni se igraju a ja lap van i javljam se vama i jednim okom budno pazim na njihWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 17:26
Mamaa, baš ste simpatična ekipa. Ja to uvijek radim sama i na neki način uživam i tako, ali zavidim ti - imaš predivne klince, ne - oni imaju super mamuuuu !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 16:52
ooo,mamaa ovo je fantastično!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 16:47
a ovo moji dečki rade ili sugeriraju
našim jajčekima kosa naraslaWink

vazice i jajčeka posvuda, mi još uvijek lijepimo, smišljamo i uz sav posao zabavljamo se (neki više neki malo manje- al sve u svemu bitno da su najvažniji sretni i zadovoljni)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.