Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I ja ću je obići Otok a ko me ko prihvati
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Krasne slike, ja sam obišla Istru uzduž i poprijeko, prekrasan kraj
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma svaka čast ovo je predivno nemam riječi
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Roč,svratio,papao,slikao i otišao!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
U gradu..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Neke dane si golub...a neke kip...
|
||
![]() |
||
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
Vidim, tema je malo zamrla...vrijeme je za nove slike..
![]() Pogled sa parkinga..
![]() ![]() ![]() ![]() Ulaz u grad, i pogled sa ulaza..
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Evo i mene napokon u Istri
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Bako hvala na otvaranju teme. Isti taj put ( od Opatije do Umaga) sam prošla pred 5 godina sama autom. Išla sam na nagradni wellness vikend. Vozeći se tamo i natrag samoj sebi sam obečavala da ću se vratiti jednom i sve u miru obići..... nisam jer su mi zapaprili policajci - nakon 10-tak km koje sam vozila 20-30 km/sat, konačno izišla iz zone građevinskoh radova i na samom kraju sela povezla strašnih 74 km/sat i to još sa ZG registracijom. Ma neću o toj ružnoj slici..... ali ostao je gorak okus i nisam se vratila, zato zahvaljujem na putopisu......
Bako, Salomon, slike su krasne jer su krasni dijelovi Lijepe naše koji su slikani
![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Budem Vera, kad ću biti u Labinu šaljem poruku pa čemo na kavu
|
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
E, pa kad posjetiš brata, javi se. Nije 8 km baš takva daljina. ![]() |
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Istra je predivna, ja svaku godinu ljetujem u Istri a i brat mi živi u Labinu. Jako mi se sviđa Labin, dok pronađem slike postavit ču ih
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() ![]() ![]() Vera opet si me nasmijala do suza!!! Ti si za nepovjerovati!!!
![]() Ali znaš šta ja mislim...nas bi netko mogao dobro "oprati" jer smo temu sasvim zachetale... ![]() |
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
Kako ćeš kad sam još za kompom. Pogledaj, sad ću izać kupit cigarete p ćeš me viditi.
|
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Vera opet te ne vidim???
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Okolica Rovinja ih već više zanima pa ima više detalja. Ovo je kuća mojeg. pok. sina. u Balama. |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() Evo ga sa googla. Sad sam ga skinula ne bih li dobila friškiju sliku, ali ništa. ni njima nije interesantan. Onaj minijaturni smeđi pravokutnik ispod oznake je kuća. Ona malo veća smeđa fleka lijevo je ovaj dio koji najviše slika. Negdje prije dvije godine smo nasuli dolac koji je tu bio i zemlja je još gola bez trave. Sad znaš koliko je slika friška. |
||
|
||
![]() |
||
|
hehe..partijanerica?!! Sad ljeti si ja odem u Monvi tu i tamo, ali ipak mi je puno draže zimi "visit" u Žminju..
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |