Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaštara u Istri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svaštara u Istri

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 21:01
I ja ću je obići Otok a ko me ko prihvatismile96-para imam ne brinem se i Istra je moja
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 20:45
Krasne slike, ja sam obišla Istru uzduž i poprijeko, prekrasan kraj
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 20:22
Ma svaka čast ovo je predivno nemam riječi 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 11:42
Roč,svratio,papao,slikao i otišao!

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 14:23
Clap
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 13:45
ClapHvala  na slikicama i ugođaju!Thumbs%20Up
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 13:14
U gradu..

Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 13:11
Vidim, tema je malo zamrla...vrijeme je za nove slike..Wink
Ovaj put je na redu Motovun..u čast nedavno završenom Filmskom festivalu..
Pogled sa parkinga..

Ulaz u grad, i pogled sa ulaza..

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 17:40
Evo i mene napokon u Istri
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 18:40
Bako hvala na otvaranju teme. Isti taj put ( od Opatije do Umaga) sam prošla pred 5 godina sama autom. Išla sam na nagradni wellness vikend. Vozeći se tamo i natrag samoj sebi sam obečavala da ću se vratiti jednom i sve u miru obići..... nisam jer su mi zapaprili policajci - nakon 10-tak km koje sam vozila 20-30 km/sat, konačno izišla iz zone građevinskoh radova i na samom kraju  sela povezla strašnih 74 km/sat i to još sa ZG registracijom. Ma neću o toj ružnoj slici..... ali ostao je gorak okus i nisam se vratila, zato zahvaljujem na putopisu......
Bako, Salomon, slike su krasne jer su krasni dijelovi Lijepe naše koji su slikani Clap i hvala.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 17:10
Budem Vera, kad ću biti u Labinu šaljem poruku pa čemo na kavu
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 13:04
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Istra je predivna, ja svaku godinu ljetujem u Istri a i brat mi živi u Labinu. Jako mi se sviđa Labin, dok pronađem slike postavit ču ih

E, pa kad posjetiš brata, javi se. Nije 8 km baš takva daljina.Smile
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 11:02
Istra je predivna, ja svaku godinu ljetujem u Istri a i brat mi živi u Labinu. Jako mi se sviđa Labin, dok pronađem slike postavit ču ih
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 09:38
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:40
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Kako ćeš kad sam još za kompom. Pogledaj, sad ću izać kupit cigarete p ćeš me viditi.
smile96   
smile96    
smile96

Vera opet si me nasmijala do suza!!! Ti si za nepovjerovati!!!smile79

Ali znaš šta ja mislim...nas bi netko mogao dobro "oprati" jer smo temu sasvim zachetale...Confused
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:37
Kako ćeš kad sam još za kompom. Pogledaj, sad ću izać kupit cigarete p ćeš me viditi.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:30
Vera opet te ne vidim???Wink
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:25

Okolica Rovinja ih već više zanima pa ima više detalja. Ovo je kuća mojeg. pok. sina. u Balama.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:12

Evo ga sa googla. Sad sam ga skinula ne bih li dobila friškiju sliku, ali ništa. ni njima nije  interesantan. Onaj minijaturni smeđi pravokutnik ispod oznake je kuća. Ona malo veća smeđa fleka  lijevo je ovaj dio koji najviše slika. Negdje prije dvije godine smo nasuli dolac koji je tu bio i zemlja je još gola bez trave. Sad znaš koliko je slika friška.
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:05
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Pčelice, ima i oko Rovinja svašta za vidjeti. Doduše, treba ti auo.
ma nije problem auto (mobilna sam), ali nekako se lakše dogovorimo (društvo) kad je u pitanju monvi...

hehe..partijanerica?!! Sad ljeti si ja odem u Monvi tu i tamo, ali ipak mi je puno draže zimi "visit" u Žminju..LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.