TaTjana43, lijepo traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma strašni ste! svaka čast ! da nema vas moja malenkost ne bi imala takve cveteke da mi većina na bregima zavidi. najviše na vašem prijateljstvu, dobroti i velikodušnosti ! velika pusa Antunu, Rosi, Matildi, Konty, Jeliki i Korijenku što su mi se javili
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
ma nema problema...imat ću svijetlo žute, crne i Picasso calle...javi koje hoćeš...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje, obzirom da već 100godina nisam imala molbi i želja, a sada imam jednu veliku, a to je sjeme najljuće jestive papričice habanera i njoj slične.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |