Mari,5510 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ona trajnica, vrtna biljka, srdašce, rozo ne znam toćan naziv
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari, na koju biljku "srce" misliš?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
samo lukovice zumbula prosim, još se mogu posadit
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ako netko ima viška lukovica zumbula bilo koje boje, prosim usrdno
![]() i druge lukovice proljetnog cvijeća, šafrani, tulipani.. osim toga još uvijek tražim biljku srce, možda je sad vrijema za sadnu s obzirom da je trajnica imam sjemena sljeza, bijele dature i cosmosa, ako netko želi neka javi adresu na pp ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
slijedeći tjedan šaljem svima kojima sam obećala sjeme sljeza
![]() a ako bude zrelo sjeme bijele dature, isto |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Lijepo se provedi na moru
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lilie ako stignem ovaj tjedan budem poslala, onda idem malo na more ugrijati se i ...ma znaš šta se na moru radi
![]() shasha pravi si pajdaš, ako mi opet pošalješ nešto morat ću te poljubit u ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mari,ako imaš još onog rozog sa cevenom sredinom,ako ne nema veze.Ove druge imam.
Pokupila sam sjeme turskih karanfila pa ću ti ovih dana poslati
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Dobro veće Mari,5510 !!!!
Pošalji, ako imaš još, meni malo sjemena sljeza.
Ima mjesta pa neka raste !!!!
![]() Moja mama ima turski karanfil pa ću pitati za sjeme !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
shasha istina, ali ako se oni zainate, ne vrijedi se svađati, želiš li ti možda sjeme od sljeza, to mi je slučajno ostalo kad sam još ujesen slala TaTjani43 i Rosi2, jedna nije dobila
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja nisam ni sakupljala sjeme turskih karanfila.Virnem sutra pa ti poberem ako se nisu rasijali već.
Kaj se pošte tiče,vidiš koja razlika.Ja sam od početka kupovala pakete na pošti dok mi šefica nije rekla,kad je vidjela da često šaljem,da mogu u bilo kakvu kutiju staviti samo da na vrh naljepim bijeli papir.Tamo di bude adresa da je bijelo i da paket povežem špagom.Tako mi i dolaze paketi a i ja šaljem bez ikakvih problema.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
natalija odlična ideja, hvala, ma snašla bi se i ja ali malo bolest, malo lijenost,
a stvarno sam bila ljuta na kutinsku poštu, ima više toga, jer ono što oni meni neće primiti a ja dobijem takvu pošiljku iz drugog mjesta, znači da propisi ne zabranjuju ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mari ja sam taj problem s 2posebnim papirom, omotom, bezz rupica, etiketa..." paketa rješila tako da sačuvam neke kutije /npr. od cipela, nekakve ambalaže koja mi odgovara veličinom i slično)
i onda tu kutiju razlijepim na spojevima i opet sastavim samo s unutarnje strane gdje je obično jednobojan papir bez ikakvih natpisa i etiketa (i svega ostalog što ide na vanjsku stranu) nanovo zalijepim i to je to ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
imam nešto sjemena od sljeza kakav je u mom vrtu, rado ću ga poslati ako netko želi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
molila bi sjemeturskih klinčekaako netko ima, čim prije, bila bih zahvalna
![]() isto tako i vrtnih karanfila Ispričavam se svima kojima sam obećala a nisam poslala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
medo,čitala sam Galeba,tada mi se svidjela knjiga,
pošalji adresu na pp,šaljem ti slijedeći tjedan ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hvala Mari. Naravno da ću prevesti, inače se radije držim originala pa tako i ovdje. Radi se o citatu iz predrage mi knjige '' Galeb Jonathan Livingston'' još dražeg mi pisca Richarda Bacha. Slobodan bi prijevod glasio ovako: većina galebova ne mari previše oko toga da nauči nešto više od najjednostavnijih principa letenja - kako doći od obale do hrane i natrag. Većini galebova nije bitno letenje, nego hranjenje. Tako i ja kao i mladi Jonathan u letu gledam, učim o svijetu, životu, a najviše od svega radujem se letenju samom...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mari imaš li još anemona? Hvala
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
može,ako mi prevedeš ovo šta stoji u tvom potpisu
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mari, ja bih se predbilježio za anemone, ako ima još... na žaliost nemam još ništa za ponudit, moje su biljčice joč mlade kao i vrt, ali s vremenom će biti svašta pa ću sigurno imat štogod za razmjenu. Hvala unaprijed, Medo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |