moj vrt u slikama-jannette77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo i za povrtnjak!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
vauuu žene zlatne ste, baš ste me razveselile sa pohvalama,ako mi ikad ponestane motivacije vidim da ću je tu naći bez pol frke!!! |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roza_djetelina/12910.aspx][IMG]http://www.cvijet.info
|
|
![]() |
|
ovo je bio pokušaj stavljanja slika direktno iz kompa ali izgleda da sam negdje fulala,bolje mi ide preko photobucketa
|
|
![]() |
|
Neven koji sam dobila od susjede,oduševio me,baš mi je ljepi!!!
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roza_djetelina/12910.aspx][IMG]http://www.cvijet.info
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Vidim imaš i "papicu", nema boljeg paradajza nego onog iz vlastitog vrta....
Inače ti vrt lijepo napreduje imaš simpatične detalje uz cvijeće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i mog clematisa,raste ko lud,izgleda da mu paše mjesto
|
|
![]() |
|
A baka moram probati,sad sam stavila još jednu sliku pa ču vidjeti hoče li mi biti prikazana,ako ne bum ponovila!
Papica me zafrkava,svi su različiti ni jedan nije iste veličine,ima ih od 5cm do pol metra visine.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bah, draga moja, i moji paradajzi (do prije desetak godina imala sam i ja povrtnjak) su bili svakakvi, ali svi ipak mirišljavi... nema do domaćih. Paprike... e to je izgledalo više kao neki feferoni....
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da ostavim trag i dam podršku našem novom cvjetoljupcu. Samo naprijed!
|
|
![]() |
|
hvala,hvala trudit ću se koliko god budem mogla. ali vidim da ću ja morat stavljat slikice preko photobucketa jer od ovoga ništa!!!
BAKA moram priznati da me baš interesra krajnji rezultat mojeg povrča,paprike sam toliko zasadila da ako sve uspije,postavit ću štand ispred kuće i prodavati
![]() |
|
![]() |
|
Roza djetelina
![]() malo ružica
![]() ![]() ova mi je specijalno lijepa,a još je malecka
![]() |
|
![]() |
|
ova roza ruža ima jako puno pupoljaka
![]() Neven koji me oduševio dobila sam ga od susjede
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam da sam dosadna ali clematis me oduševljava kako brzo raste,moram podjelit to sa vama!!!
![]() ![]() ljilani koji su od susjeda pobjegli k meni ima ih svugdje čak i kod paradajza
![]() evo mog "močnog"paradajza
![]() ![]() lavanda koja je ove godine prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sorry tek sad vidim da sam duplala sliku!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne smeta ništa, zgodne slikice tvog vrta. Simpa ideje sa čizmom i košaricom - bravo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti fotkaj,nisi dosadna ,baš naprotiv
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tako da znaš da sam te opet posjetila i puno lijepih slikica vidjela!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |