MOJ VRT |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 28> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hibi je predivan, ali mene oduševila ona predivna šparoga, naravno djeca su preslatka, kao i ljubimac - vidi se da si ljubitelj prirode, a to je dovoljno da budeš zadovoljna na ovom forumu. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Dobrodošla draga moja,vrt je zaista prekrasan, a dječica i ljubimci nešto zaista preslatko,nadam se da če mo se dugo družiti i uživati u tako lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Još jedan lipi vrt za razgledanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Krasan vrt, preslatka djeca, a kućni ljubimci za 10. Dobro došla! Svaki početak je težak, i ja sam prije par dana kroz sve to prošla, svima nam jednom bude prvi put, a tvoj prvi put je mnogo bolji od mog.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi vrt, ljubimci, krasno cvijeće i dva predivna cvijetka !
Dobro nam došla!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morala sam se vratiti vidjeti tvoju šparogu, kad ono samo za mene, zaista je impresivna.
Pa još do mene došetala kornjača - ma pravi ugođaj.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
za sada ima puno zelenila i ljetnica, ovdje sam puno naučila,i slijedi sadnja trajnica, još ruža,urediti kamenjar s sukulentima i začinski vrt Još jednom hvala svima na dobrodošlici
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
1234, sad je za 5 ali da bi se ta ocjena zadržala treba nas barem tjedno obasipati novim fotkama. I da , dobro nam došla.
|
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/moje_cvjetne_tajne/moj_vrt/15972.aspx]
|
|
![]() |
|
trebala sam upisati neko drugo ime ali se nisam snašla i slučajno utipkala 1234 a sada to ne znam mijenjati Tija bit će slika novih radova i novih cvijet -ća
|
|
![]() |
|
Baš sam se nasmijala razmišljajući kako ćemo te zvati, jer se često zovemo forumskim imenima, a to kod tebe baš neće biti lako.
No bar ćemo te zvati tvojim pravim imenom - mogla bi ga staviti i u profil, ako želiš.
Zamisli na kavici - nadam se da ćeš jednom doći -kad nabrojimo sve tvoje brojke
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
sad ne mogu ništa mijenjati ni dodati jer ne ide-ili ja ne znam, ali me možete zvati DRENOVA
|
|
![]() |
|
I NARAVNO voljela bih vas upoznati na kavici
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |