Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Zelenka prvo da ti poželim dobrodošlicu na naš rascvijetani kutak i dugo se družila sa nama.Što se tiče cvijeća ti imaš dva prekrasna i preslatka cvijeta.Vjerujem da je to pravo bogatstvo.
Ja sam isto kao i ti sadila cvijeće prije nego sam počela graditi kuću.Lako je premjestiti kasnije već narastao cvijet.Kad bih čekala da uredim okućnicu bila bih željna cvijeća.Ovako pomalo uređujem a usput uživam u cvijetovima. Negdje sam pročitala da ćeš postaviti slike ruža od tvoje mame.Ja čekam da ih vidim,jako volim ruže. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Evo kako izgleda naš vrt zimi:
![]() ![]() ![]() Moje zlato se igralo po zemlji i zaradilo list na nosu ![]() ![]() ![]() ![]() Ova zadnja slika je uslikana na samo novu godinu 2011. Ocrtava mi se umor od bančenja na licu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pravi zimski ugođaj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav za obje veliki, neka vam što prije dođe proljeće!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepe snježne slikice kao i vas dvije!
![]() ![]() Sad lijepo redovito slikuckaj kad krene proljeće!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako lijep i prostran vrt. Za koju godinu bit će to raj na zemlji!
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Hvala drage moje ,jedno vrijeme smo izbivali ali sad čemo svako malo slikuckati promjene i aktivnije sudjelovati na ovom divnom forumu ! :)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne snježne slike, ali bih ipak voljela da su daleko iza nas!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep je ugođaj u tvome vrtu, curica je preslatka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za zimsku ugodjaj
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima i moja curica vam šalje puse!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
pozdrav za vas i od mene i huge ,slike pod snijegom su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Divno je kad se gradi kuca a zajedno sa njom raste i cvece,grmlje,
jele... Vredne ruke mogu svasta! ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Zelenčice, samo sam ti došla mahnuti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dobrodošla Zelenka već u startu mi se nešto sviđa...panj
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Pozdrav za tebe i curicu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |