Jokrajnik- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oprosti, ovo nema veze sa cvijećem ali sam radoznala kao svraka. Tvoj momak je očito najvećim dijelom labrador, ali od kojeg pretka ima onu grivu?
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe već sada puuuno lijepih biljaka ima, a i mjesta za saditi nove, tako da je odličan odabir što si došao na cvjetni forum!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepi pejsaži
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Thjoj Zagorski bregi... krasan okoliš, lepi vrtek, puno potencijala...
Dobrodošao nam u društvo i ugodan boravak na cvijetnim stranicama |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobrodošao! Muškatle u loncu sjecaju me na djetinjstvo
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I meni se uz sam vrt i lijepe cveteke sviđa okoliš.... Predivno
![]() ![]() ![]() A pesonja je kralj!
![]() |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
bok,
drago mi je kaj vam se sviđa pesek, on je mješanac između rotvajlera i retrivera, pa je valjda griva i dobrota na retrivera,a fizička građa i stav na rotvajlera.. danas konačno pada kiša i cijeli vrt uživa u tome, jedan-dva božura su procvali, poslikam kad budem mogao, sve povrće upija kišicu, a travnjak je zelenijij nego inače.. pozdrav |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
evo, ovo je samo slika, al mislim da se mnogi od vas ovih dana mogu uvjeriti u savršeni miris bagrema
![]() i da, zanima me, ako možda neko zna kako se zove ova biljka da mogu naći nekaj o tome kako se razmnožava? ![]() i da, evo, buket za vas sve :) ![]() pozz |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
predivni su božuri
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
volim zagorske brege, uživam gledati gorice, krasni su božuri, a pesonja je divan
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Svaka ti čast na ideji s loncem. Ja sve skupljam hrabrost da pelargonije posadim u konzervu od graška. To je bila stalna praksa u mojem djetinjstvu. Trgovine su bile tako lijepo opskrbljene da su konzerve i bile jedini resurs. Kasnije, kad su počele dolaziti normalne vaze za sadnju cvijeća, žene su se žalile da ne uspijevaju tako lijepo kao u konzervama.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
ovo u loncima je tako oduvijek, nisam slikao ništa već neko vrijeme, a i sve je uglavnom po starom..evo, samo neke slike..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo već dugo nisam vidjela,pravi seoski vrt
![]() |
|
![]() |
|
hvala..ali te pohvale su više za moju baku, jer je ona glavna u povrtnjaku, ja sam samo pomagač
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Oho pa dobro nam dosel jos jedan Zagorec na CIF ima nas sve vise i vise
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
okolica Belca..ti?
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Vrjedne ruke ćuda rade na vrtu,lijepo i uredno,svaka ćast.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prije svega dobro nam došao! Fascinirao me tvoj prelijepi božur, ali napisala bih ti par riječi o hostama budući ih imam i odgovorno tvrdim da su najnezahtijevnije od svih biljaka koje sam imala! Ako zaviriš u moj vrt vidjet ćeš hoste od kojih najveća ima promjer veći od dva metra. Zasađene su u plitke žardinjere sa toliko malo zemlje da mi nikako nije jasno odakle crpe hranu za svoju nevjerojatnu bujnost! Nikada ih ničim nisam dohranjivala, traže jedino dosta vode i uživaju u hladu ispod odrine od vinove loze. U proljeće te relativno male žardinjere naprosto kipe od gomolja koje laka srca dijelim a one su unatoč tome i dalje ogromne i raskošne. Gledala sam hoste u poznatom daruvarskom parku (kojeg uređuju i njeguju vrtni arhitekti), niti jedna od njih nije ni upola od mojih! Jedini zaključak je da hostama najviše prija privatnost, ne treba im puno zemlje ali im to malo zemlje treba izolirati. Moje su žardinjere okružene betonom, niti s jednom biljkom ne dijele svoj dom. To je jedino logično objašnjenje do kojeg sam uspjela doći. Dakle, što manje sunca, što više vode i hladovine i, vjerojatno...ljubavi, to je dobitna kombinacija za raskošne hoste. |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Pa nismo i bas blizu ja sam iz Lepoglave
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |