VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 43> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Belina, čestitam ti godišnjicu i otvaranje teme. Vrt ti je prekrasan (uostalom kao i ti) i jedva čekam nove slike ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja se ne mogu dočekati Beline a svrbe me prsti već jako dugo!!! Nadam se da se Belina neće naljutiti kaj mi stavljamo sličice iz njenog vrta!! Samo par detalja koji su meni zapeli za oći u vrtu sa vadihom mora!!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Vrt va dihu mora se polako puni.
Hvala Mira K i Free, na predivnim sličicama. ![]() I mene svrbe prstići ![]() ![]() ![]() Belina, ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Najprije da se zahvalim svima koji su navratili u moj vrt,
evo to je moja borba sa borovim iglicama.
Zahvaljujem se Miri K,Free,Triši,koje su me pratile(moji mentori).
Obećajem da ću biti doma kada navratite!
Odabrava sam naziv moje tebe,jer sam rođena na moru(brod Vuk Karađić)
Volim more ,posrećilo mi se da živim tik do mora.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno, predivno. Svi smo oduševljeni tvojom novom temom, a ja već jako dugo dvojim prekrasnim okolišem. Mislim da nitko na ovom forumu ne stanuje nekoliko metara od mora kao ti i to je zaista nešto posebno.
Samo mala napomena za Free ovo "va dihe mora" znači va=u, dihe = mirisu, mora ne moram prevoditi, a ne kako je naša Free mislila: "vadih mora".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dobrodošla draga Belina u svoj dom i vrt
![]() Mi smo uživale u tvom vrtu dok tebe nioje bilo
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bakota još cvate
![]() Kalanhoa
![]() Poklon sa Ivanić-susreta-LOVRO
![]() I to u cvaru
![]() Spatifilum
![]() Orhideja i dalje cvate
![]() I ova cvate
![]() Prošlogodišnje ciklame u vrtu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo i mene službeno u tvom vrtu!
Na "premijeru" tvog vrta nisam javno istupila, jer sam pomislila:Sad će Belina raspaliti po slikama...šteta da prekidam ovu morsku priču...! Očarala me stazica koja vodi k moru! Osim mora, mislim da će nas k tebi vabiti i miris divovske crnogorice! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Još jedno
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() Orhideja je predivna, ciklame, klorofitumi,... A i kiselu zemlju vole mnoge biljke, a ti nam to i dočaravaš svojim slikama. A more - na dlanu. ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Triša, bila sam upoznata kaj znači naziv teme, samo sam ja od oduševljenja kaj imamo mogučnost i dozvolu obilaska tog prekrasnog vrta i kaj smo se dočekale tog trenutka, ostala bez riječi, pa je ispalo malo šlampavo!!
Ali da se vračam po još....u ovaj vrt.....vračam se i to s veseljem!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Draga Belina, i ja ti želim sretnu godišnjicu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala vam na podršci i posjeti,
Lovro,Moon,Silvy,Free,Tea i Niho
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam čekala da svi kažu sve što imaju
![]() A kućno cvijeće.... ![]() Belina pravi raj na moru!
|
![]() |
|
Draga BAKA!
Hvala ti na poticaju,a čekam te !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
u ovo hladno veće bilo je užitak prošetati tvojim rajem.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Samo sam malo prošetala i nadisala se mirisa mora i borova,
i tvojih cedrova. ![]() Kornjačice i psić - predivno! ![]() |
|
![]() |
|
Malo sobnog cvijeća:
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |