Baka Bea - moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno!!!!!
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
koje krasne slicice vrta o kome sam cula samo hvalospjeve |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prekrasne slike Beinih cveteka, sa umjetničkim štihom. Bez obzira na činjenicu da sam nekoliko puta posjetila vrt, uvijek se nađe nekaj kaj još nisam vidla. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Baka Bea hvala na srdačnom pozivu. Želju si moram ispuniti, naravno, čim budem mogla. Do tada se nadam da će posjetitelji nositi aparat sa sobom i ovjekovječiti svoj doživljaj vrta kao cjeline ili djelića cjeline, ulovljenog trenutka.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gledam ove lijepe slike i mislim si, u vrt Bake Bee bi trebalo doći jednom mjesečno i svaki puta bi se uživalo u njegovoj novoj postavi, toliko promjena ima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bravo Nisa!!! Koliko si samo lijepih prizora podijelila s nama koji u vrtu BB još nismo bili. Divan je to vrt, prirodan, neukalupljen, neuformiran - slobodan vrt. Takve vrtove volim. Volim slobodu i volim osjetiti slobodu biljaka. U ovom vrtu se to osjeća.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Divni hemerocalisi, divne boje. I kako se odlučiti i odabrati samo jednu boju? Teško, teško. Jedino brojalicom Eci, peci, pec...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Joj puno lipih stvari (usta moja hvalite me
![]() Lusy graničice su ocvale no uvijek ima nešto za vidjeti, izmijeniti iskustva i savjete. Poziv na vrtnu kavu uvijek vrijedi
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Jerko nam je zaista, u stilu vrhunskoh majstora prezentirao Bein krasan vrt...čak i za nas koji smo često u tom vrtu , poput mene, ovo je zbilja poseban doživljaj, vidjeti ovaj vrt drugim očima
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne slike,Jerko je to lijepo napravio.A kod Bake Bee se uvijek ima nešto lijepo vidjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Kad je vrt tako lipi, iman potribu ne samo pofalit ga, nego prođirat po njemu,guštat u tišini, polako, s noge na nogu, s kamena na kamen, od cvita do cvita, dobro ga povonjat. (Neka mi nitko ne zamjeri na čakavštini, ali kad je Baka Bea napisala "lipi", bilo je gotovo).
Baka Bea, planovi se kuju, imam čak i vodiča koji poznaje tvoj vrt, a meni jako draga osoba. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
drago mi je vidjeti sve od BB i slike cvijeća kao i svaku poruku
![]() Baka Bea javi se češće ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |