Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 272> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno cvjeće a ruze su za 5!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
rose, hvala ti
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Campanule su prekrasne, obožavam ih
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Divno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su prekrasne, one su ipak kraljice, ali campanula me ostavila bez daha, ja je svaki dan gledam ima pupoljke, brzo će cvjetati
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš me veseli. Meni su se slabo ove godine hvatali.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam ih jedva spasila, posadila u zemlju, a do ujutro pojelo ih nešto pola, ja s njima van i u onu viseću košaru i tamo su odmah živnuli. Baš su prekrasni, neznam da li da ih ostavim u kašaru ili da ih presadim u kamenjar.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ovaj pusti u košari i vidjet ćeš kao baca izdanke gdje se najmanje nadaš, a za kamenjar ću ti poslati na jesen koliko god hoćeš.
|
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hoya, lijepa kolekcija ruža!
![]() Campanula je stvarno prekrasna kad cvate!
Ova žuta lantana je moj favorit jer voooooooooolllllllllllllim ŽUTO!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno bi čovjek trebao navratiti svaki tjedan da u živo vidi ono što je u međuvremenu procvali!
Hoya divno sve: i plavo i crveno i žuto!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...pridružujem se ljubiteljima campanula...moje su u pitarima....hoya, tvoja je u zemlji...koji položaj, koliko sunca i je li se brzo šire??
...žuta lantana je slatka...uzgojila sam bila jednu, ali sad na otoku jedva mrda....plavo i žuto cvijeće je i moje omiljeno...
![]() |
|
![]() |
|
gio, baka, bergenija - hvala
manči, moje campanule su one starinske niske, guste, puzajuće...
imam ih posađene ispod bora, na kamenu na suncu, blizu vode, tamo gdje voda ne dođe danima ... svugdje su dobre, ali mislim da su mi najljepše tamo gdje je stalno sunce i povremeno (ali stvarno povremeno) zaljevano.
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ona narančasta ruža je prekrasna
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, prekrasno cvijeće!
I ja sam ove godine bila kupila campanulu i posadila je u vrt (polusjena). To je bila velika pogreška!!! Skoro sam je uništila, jer uopće nije cvjetala. Sada je u tegli na terasi i čini mi se da ima nove pupove...
A ruže....šta reći o njima.....kraljice vrta i moja tiha patnja....
|
|
![]() |
|
Meni na biljkama često poblijede listovi kad pretjeram sa dohranjivanjem. I ove sam godine to učinila bugenvilijama. Tek bacaju listove, a ja gnojim za cvat. I naravno listovi žućkasti umjesto zeleni. Sad pokušavam dodavati željeza.
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A zlato moje nezna se šta je bolje-nemam riječi ko u bajci -a imam jednu zamijerku na cure koje su ti se javile ----- Nijedna neće da ti kaže da si izgubila ključ baš tu u cvijeću - Eto kakve kolegice imamo. Hojaaaaaaaaa ključ ti je u cvijetiću digni ga sine
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
hoya baš me veseli da ti žuta lantana dobro napreduje
velika ![]() a za ostalo cvijeće što reći osim da je prekrasno, plava campanula je ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya draga, imaš stvarno prelipo cviće, ruže famoznih boja, žuta lantana (moja tiha patnja) a kampanulu da i ne spominjem, imam je i ja ali je za sramiti se u odnosu na tvoju, sad vidim da sam grišila sa njom puno sam je zalivala, hvala na savjetu da joj vrlo malo vode triba.
|
|
![]() |
|
vanja, Triša je slikala kad je bila kod mene - raste iz male rupice, okomite pukotine u betonu ... kako je sama nikla tako se sama i održava jer je nemam gdje zaliti. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |