piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
ja sam probala nešto iz časopisa ljepiti salvetnom al baš nije nešto ne priljubi se tako uz podlogu. al evo kako sam ja, ako ćeš ipak probati, odrežeš, namočiš u vodu, staviš na krpu da iscjediš višak vode i zaljepiš. Probaj prvo nešto nebitno, pa ako uspije uspije. Svakako nas obavjesti.
![]() |
|
![]() |
|
Imam jednu knjigu o Egiptu,jel mogu jedan list sa slikom iz knjige zalijepiti na pločicu da ispadne kao slika,pošto nemam printer da isprintam neke slike sa motivom Egipta.Luda sam za Egiptom(izgleda da sam rođena u krivo vrijeme i na krivom mjestu)
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
poslala sam ti lozinku za nick piramida na tvoj e-mail
pa se možeš ponovo logirati sa tim nickom
sretno sa bebicom
![]() |
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Ove dane sam sva nakljukana sa hormonima,sva sam smotana i zaboravila sam lozinku.Nije mi uspjevalo da dobim drugu,pa sam se morala ponovno registrirat.Sara mi se bude zvala curica ako ću ju imat,to ime obožavam.
Dobro sam,vraćanje bebice odgođeno za ponedjeljak,što je dobro. Inače izrada vjenčića mi ide bolje nego decoupage,ali se nadam da ću i to savladati.Kad gledam vaše radove,mislim da možete bez brige otvorit radnju i prodavat ih,savršeni su.Ja još moram nabavit onaj lak za raspucavanje,ali mi trenutno financije ne dopuštaju,ali kad budem onda ću vas tražit savjet što točno kupiti i koko ga koristiti(bit ću malo dosadna). |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
radovi su preljepi,a vjencic kao izmisljen,bas mi je drago sto si stavila sliku tu..i ja drzim fige,puno,puno srece zelim
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Oj ti. Zbunila si me s lozinkom tamo na razmjeni sad će nas pomiješat. Nisam znala da si to ti. Kako si? Nadam se da si dobro!!!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
sarah ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu....za 15ak dana....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
piramida, možda ne bude samo jedno već odma u duplo (držim fige)
|
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Frida,hvala na savjetu.Još mi jako puno treba,da budem dobra bar pola kao vi i svaki savjet je dobro došao.
Ja sam još jako daleko do svog bebača,sutra mi ga tek vraćaju,a ovaj hobi je odličan da mi vrijeme brzo prođe do vađenja bete. |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Dragička, našla si se na najboljem mogućem mjestu u pravom trenutku.... imamo puno, puno bebača koje očekujemo, kojima se jako svi na forumu veselimo
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako lijepi radovi ,a najviše mi se sviđa stolček i kutijica
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jedan mali savjet...radovi su ti jako zanimljivi, dobar odabir je motiva i sve je posloženo s ukusom, ali nemoj bojati predmet vodenim bojama...one su skroz nepostojane,ne prekrivaju dobro podlogu ( osim papirnatu) te kad poželiš pobrisati prašinu s predmeta mokrom krpicom ona ce ti se skidati..radije acrylne boje ili bar tempera pa prelakirana bezbojnim lakom...šteta je da izgubiš rad zbog nekog rutinskog brisanja prašine ili pranja...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Super ti je božični vjenčić, i ona kutija mi se čini lijepa, šteta što je slika mutna, mislim da si previše približila.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |