Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 165> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može..puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Prošvrljala sam malo tvojim vrtom dok je padala kišica. malo sam se zablatila, ali nije mi žao. Krasan vrt imaš draga Bromelija, a ruselija
![]() Moram malo detaljnije sve ponovno pregledati, a do onda lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pozdrav i tebi samo šetaj, evo sunčano je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u pauzi prosetala tvojim vrtom,malo odmorila oci:)
sto se tice radova i meni je puna apa,skoro su skidali crep,rusili dimnjak,i srecom nije bilo puno stete,sem nekoliko jesenjih ruza... |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
radovi su u toku još navest kamen i to je to do proljeća, stradalo je dosta cvijetića, nadam se da neće više niti jedan
bila malo u kupovini iii uskočila malo poveća teglica callistemenon nije u cvatu ali je na akciji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
procvijetao je i novi hibi
![]() ![]() ![]() prelijepa mi je boja, hvala lili68 nisam mogla odolit da ne uslikam moju ivanu, neumorno cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja ja kad se ne šokira koliki su listovi od Adama a moj ima mu 5 godina a sve listovi neki picmoljci
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
procvijetala i druga lantana, hvala shasha
![]() ![]() ništa bez Cezara on sve drži pod kontrolom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Cezar je zakon!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dođem ti ja na kasu u pevecu a blagajnica-mrtva hladna kaže 500 kn,
zinula ja kako kada mi je rekla prodavačica da je 130 kn i zove ona nju a ja u čudu čekam, ostalo znaš kada je kod mene ![]() ima još... ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Važno da je ipak cijena ona manja i da je sretno udomljen! |
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Sad tek vidim koliki je callistemenon.Pa kak si to uspjela zgurati u auto?Lantane i hibi su prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
ha, vidjela si cijelim putem me je čupkao za kosu
![]() dali je bilje posađeno nema sličica ![]() sory niti ja nisam uslikala asparagus ![]() |
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Nisam baš imala vremena ovih dana.Slikam sutra.Ma glavno da sam sve odmah posadila.Usput kad sam išla doma kupila sam u Konzumu Alocasiu,a sad čupam kosu kud sa svim tim.
![]() |
|
![]() |
|
Bromi, a zašto ti svoj novi calistemon zoveš callistemenon? ...od milja...ili se stvarno tak zove?
![]() |
|
![]() |
|
tak je pisalo na cjeduljici
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kako ti je krasan adam,Bromić, moj sav nekakav kilav, stalno ima dva lista,onda treći naraste, a drugi uvene. Već sam mu priprijetila da ako nastavi i dalje tako da ću ga se riješiti, pa sad da vidimo.
A Ivana je isto zgodna, sori, gore sam htjela napisati adam s A, pa da bude Ivana i Adam
![]() Cezar je faca. Jesi vidjela moju Saru, kako su si slični?
Pozdravljena
![]() |
|
![]() |
|
jesam kao da su braco i seka...tako sam komentirala sa mojim dečkima
![]() |
|
![]() |
|
Ja mislim da bi bilo bolje da su cura i dečko.....onda bi bilo i malih slatkih peseka!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lantana ti je prekrasna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |