Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam curice,ima jš radova,vide se na polici ali ću naknadno,poslikala sam ali da vas ne ugnjavim previše(ja to onako-na kapaljku)!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Svaka cast Slavice,trebalo je sve ovo osmisliti,uraditi i svaki put biti drugaciji.Uspjela si,sve je tako lijepo. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Bogatstvo radova. Sve mi je jako lijepo, čestitam na svemu. Želim ti sreću u prodaji da se vratiš samo s punim takuinom.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo su radovi koje sam radila za današnju izložbu (praznik cvijeća u Kaštel Starom)naše udruge,na zadnjoj slici je detalj sa te izložbe-moji radovi,izložba traje i sutra,ima nas jako puno istvarno predivnih radova jedino nam vrijeme baš nije naklonjeno.Istavila sam ponovo sliku swapa ali ovdje nisu klompice,budući da su one dosta mutne ovaj snimak mi se činio boljim pa tko želi može bolje mace vidjeti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice i vaza sa ruzama su mi naj naj. sve pohvale i za ostale radove!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasan swap, nova vlasnica će sigurno biti oduševljena sigurna sam.
![]() Ove mice iako malo mutne mi se baš sviđaju. |
|
![]() |
|
a ja mislila da siu mi se naočale malo isprljale a ono aparat zeznuo stvar ali vide se,vide!hvala Maslina!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prekrasan swapić,šteta što su slike malo mutne!!!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a ja se bojala da ne budu male!hvala vam dame moje-od srca!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Super swap!
![]() Baš sam razmišljala invazija mačkica. Možda je to zato jer sada im je vrijeme kad se kote, i možda će nekome jako dobro doći takav poklončić. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
i ja imam veliku nogu samo da se zna
![]() predivan komplet
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
invazija mačaka na forumu........sad sam bila kod sarite
![]() ![]() ![]() bravo slavice,pravi veseli proljetni poklon
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
klompice su mi malo prevelike
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
sigurna sam da će se Anđelka oduševiti,baš kao i ja , klompice su preslatke ,naravno i ostatak kompleta.Zaista sve pršti bojama, što je super ,ali tako i treba........
![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
čestitke za ovako interesantne radove,klompice su mrak.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidila, meni je ovo sve odlično...a već sam rekla ,doduše!
A klompice su tako dobre da boli!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
bez brige Tatjana,imam ja dasaka u rezervi,samo naka MareN pripremi pršut!Hvala vam curice moje sve vas volim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |