Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 80>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 22:20
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

smile93....smile78....Wink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 22:23
tek sam sad vidjela ovaj vrč, predivan je!!!

jedna od mojih najdražih salveti uz onaj tekst s tanjura....čini se da imamo sličan ukus...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 10:33
hej buba,hvala ti,i ja mislim da imamo slican ukusWinksmile79smile73
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 13:51
Prekrasni tanjuri i vrč.
I ja imam jedan takav crni vrč,i razmišljala sam da ga ofarbam,ali mi ga nekako žao,ali možda se ipak predomislim.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 16:01
za Kaću
..........sa nekoliko prekida konačno sam pregledala sve tvoje radove , jako mi se sviđaju imaš izgrađen svoj stil izdvojila bi posude za zalijevanje , a sviđaju mi se i kutije-doze ,vidi se da jako puno radiš
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:53
cure,piramida i nada, drago mi je da vam se sviđaju moji radovi,veliko hvala na lijepim rijecimasmile79smile79smile79
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:07
predivno, kaćo, predivno!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:13
minimode moja draga,uvik se razveselim kad vidim da si mi svratila,hvala ti puno,punosmile79smile169
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 12:31
Ej draga, bila si ti vrijedna vidim, prekrasno kao i obično!!!!!!
Pjati su ti baš savršeno ispali, nježni i slatki.
Vrč, nemam riječi! smile93 Točkice si sama dodavala, ili je već takva bila salveta?

A kutijice su zakon, preslatke, obavezno ih držati na vidljivom mjestu!!!!!!!!!!
Btw, di si ih kupila?
Uvijek  se radujem tvojim radovima, pa kad nema ništa novo pregledavam neke galerije ponovo, između kojih i tvoju uvijek, jer je posebna. smile78 smile112

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:22
dori moja hvala ti na predivnim komplimentimasmile79.za tockice si pitala,to sam sama dodavala,nije salveta..a kutijice kupila u jednom ducanu na mejasesmile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 16:32
Kača draga, nije me bilo u ST mislim od 18.04., a ti si bila vridna i napravila toliko toga predsivnog, da ni sama ne znam šta bi izdvojila, kutijice, vrč za zalivanje, pjate stvarno je preteška odluka šta izdvojiti za ovakve pedantne uratke, uvik se divim tvojim radovima  smile39smile181smile227
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 20:10
vanja draga,hvala ti na uvijek predivnim komentarimasmile79..nadam se da si dobro i ti i tm, takođersmile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 21:11
Kača draga curo Wink pa i nismo loše, sutra mm ide smile173da se upiše za novu fizikalnu terapiju
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 10:17
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Kača draga curo Wink pa i nismo loše, sutra mm ide smile173da se upiše za novu fizikalnu terapiju

brzi oporavak mu zelim,a mi se vidimo uskoro,nadam seWinkHug
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 10:36
ne mogu ne prokomentirati ove zadnje radove....pittorico tanjur je super, al vrč je ne super nego mrak!! i to mrkli Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 18:24
hvala miskosmile79...na tanjuru nema pittorica,to je donja boja u nekoliko tonovasmile78
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 10:37
Kaća tvoje radove uvijek iznova pregledavam i ne mogu se nadiviti. Zbilja majstorski. Kako ti uspije kada lijepiš veliku površinu salvete da ti bude bez imalo nabora. Meni to uspjeva samo sa manjim dijelovima a veći ćim se navlaže se pomalo i razvlače i koliko god da pazim uvijek mi se ngdje pobora. Da li se to dogodi i drugima ili ima neki trik. Molim za savjet.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 11:11
hvala ti karmen,drago mi je da ti se sviđaju moji radovismile79..evo kako ja lijepim salvetu,najprije namazem tanki sloj ljepila(ovo ti je jako bitno,ako je deblji sloj ljepila,onda se salvetica namoci),prislonim motiv i lagano ga,gladeci prstima,zaljepim za predmet..zatim ti uzmem suhu spuzvicu i snazno tupkam po motivu,na taj nacin ti nestanu skoro svi nabori,poslije jos pređem preko ljepilom,i to je to.nadam se da sam bar malo pomoglasmile78
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 12:13
Super Kaća, hvala ti. Odmah probam još danas. Sinoć sam nešto radila pa mi se malo poboralo ali stavit ću da vidite a od danas radim po ovom tvom savjetu.
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 14:40
Taman ti pišem poruku. Htjela sam te pitat, a nadam se da nisam već. Jako mi se sviđaju pukotine na ovim kutijicama za začine. Bi li mi rekla što je sve tu, pa ako uspijem nabavit sve prekopijala bi te ako smijem. I hvala za komentar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.