kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
tek sam sad vidjela ovaj vrč, predivan je!!!
jedna od mojih najdražih salveti uz onaj tekst s tanjura....čini se da imamo sličan ukus... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej buba,hvala ti,i ja mislim da imamo slican ukus
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni tanjuri i vrč.
I ja imam jedan takav crni vrč,i razmišljala sam da ga ofarbam,ali mi ga nekako žao,ali možda se ipak predomislim. |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
za Kaću
..........sa nekoliko prekida konačno sam pregledala sve tvoje radove , jako mi se sviđaju imaš izgrađen svoj stil izdvojila bi posude za zalijevanje , a sviđaju mi se i kutije-doze ,vidi se da jako puno radiš |
|
![]() |
|
cure,piramida i nada, drago mi je da vam se sviđaju moji radovi,veliko hvala na lijepim rijecima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno, kaćo, predivno!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode moja draga,uvik se razveselim kad vidim da si mi svratila,hvala ti puno,puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej draga, bila si ti vrijedna vidim, prekrasno kao i obično!!!!!!
Pjati su ti baš savršeno ispali, nježni i slatki.
Vrč, nemam riječi!
![]() A kutijice su zakon, preslatke, obavezno ih držati na vidljivom mjestu!!!!!!!!!!
Btw, di si ih kupila?
Uvijek se radujem tvojim radovima, pa kad nema ništa novo pregledavam neke galerije ponovo, između kojih i tvoju uvijek, jer je posebna.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori moja hvala ti na predivnim komplimentima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kača draga, nije me bilo u ST mislim od 18.04., a ti si bila vridna i napravila toliko toga predsivnog, da ni sama ne znam šta bi izdvojila, kutijice, vrč za zalivanje, pjate stvarno je preteška odluka šta izdvojiti za ovakve pedantne uratke, uvik se divim tvojim radovima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja draga,hvala ti na uvijek predivnim komentarima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kača draga curo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brzi oporavak mu zelim,a mi se vidimo uskoro,nadam se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne mogu ne prokomentirati ove zadnje radove....pittorico tanjur je super, al vrč je ne super nego mrak!! i to mrkli
![]() |
|
![]() |
|
hvala misko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kaća tvoje radove uvijek iznova pregledavam i ne mogu se nadiviti. Zbilja majstorski. Kako ti uspije kada lijepiš veliku površinu salvete da ti bude bez imalo nabora. Meni to uspjeva samo sa manjim dijelovima a veći ćim se navlaže se pomalo i razvlače i koliko god da pazim uvijek mi se ngdje pobora. Da li se to dogodi i drugima ili ima neki trik. Molim za savjet.
|
|
![]() |
|
hvala ti karmen,drago mi je da ti se sviđaju moji radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Super Kaća, hvala ti. Odmah probam još danas. Sinoć sam nešto radila pa mi se malo poboralo ali stavit ću da vidite a od danas radim po ovom tvom savjetu.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Taman ti pišem poruku. Htjela sam te pitat, a nadam se da nisam već. Jako mi se sviđaju pukotine na ovim kutijicama za začine. Bi li mi rekla što je sve tu, pa ako uspijem nabavit sve prekopijala bi te ako smijem. I hvala za komentar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |