JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto, onda dogovoreno....ovaj put bum se potrudila naći životinsko carstvo jaje...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
meni ili tonceku?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma tončeku naravno, kaj buš ti s jajem...?ma zezam se dobiš i ti onda jedno...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivni radovi
|
|
![]() |
|
fala rose,
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi cmokić ti šaljem.. opet si bila vrijedna!!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kutija je ispala savrseno. neobican izgled se tako krasno uklopio sa andjelima. super
![]() |
|
![]() |
|
e a sda nekaj djecje ...kaj ispada od kutije za jaja??!!!
ZVONCICIIIII
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ovo je za popapatiiiiiiii...
|
|
![]() |
|
ma mislila sam dati jos malo boje , ali sam odustala, ovak su slatki, i oni u cetvrtak idu s onim angelekima i slikama tetama u vrapce
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hoću i ja biti teta iz Vrapča
|
|
![]() |
|
joj nemoj pls....napravim ti ja zvonceke i angeleke sam ovak, ali nemoj tamo mila........
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
slatko draga, hoces li ih obojati jos ili ostaju ovako bijeli?
|
|
![]() |
|
ma ovak ostavim, mozda dodam struktur pastu jer su ovako bas njeznicki, obojani bi bili, onak,,,,ne zamisljam boju...daj reci...kaj mi se desilo
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ma da te već jedno vidim uživo,fotke nisu fora |
|
![]() |
|
dojdi na kaffuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
A kam??????? kud - kud, kam - kam
|
|
![]() |
|
poslala sam ti pp kam
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
jassi, pa ti imaš ful dore ideje. .svaka čast. .vidim kod hippy si napisala da prestaješ raditi, a ja ti kažem nemoj, jer takve ideje ko ti ima malo ljudi. .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |