Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 70> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
često sam u šetnji tvojim vrtom koji je ovoga proljeća, unatoč hladnoći i kišama, jednostavno postao upravo savršen i to moram i napisati.
Tako istančano i profinjeno, fascinantno skladno i sa smislom za neponovljive detalje, tvoj vrt pruža veličanstven užitak i pretvoren je u pravo remek djelo hortikulture.
Moj duboki naklon i poštovanje tvojoj maestralnoj kreativnosti!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Napokon Horti. Sad sam samo na brzinu preletila po slikama, moram uhvatiti malo više vremena za detaljnije proučavanje.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala Vam Bako Bea, Vaša pohvala mi je podstrek za nove vrtlarske i foto pothvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako udavila kad nam djelis na zlicu
![]() ozbiljno,ne mozes nas udaviti vec nas mozes razveseliti ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
A ja mislila da sam vas udavila. Hvala vam curke.
Rain, sinoć sam baš primjetila da hesperis stvarno božanstveno miriši, odmah sam se sjetila da si mi rekla ak ima takav intenzivan miris da mi je to onda sigurno ta biljka.
Ma nemaš pojma kolko pestujem te svoje mazice, već su mi ukućani ljubomorni
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Nije!!!Gredica u hladu bu poslastica,svake godine sve ljepša! čovječe,kak je kod tebe rascvjetano,i makovi već cvatu,i hesperis,si pomirisala kad hesperis na večer?Po danu nema apsolutno nikakav miris,a na večer...da padneš u nesvijest...valjda ju zato zovu večernjica!
Incarvilea iz sjemena,svaka ti čast,meni nije uspjela ni iz kupljenog gomolja,nakon prve 2 cvatnje je jednostavno nestala.Ti si stvarno brižna mama svojim biljkama! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Nije, daj još ako imaš. Srećom da imam bonbon u ustima jer bi vrlo čudno izgledala. Predobra kolekcija bilja.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nijeeeeeeee
![]() znam da ima još ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sa slikama biljčica s te gredice ću vas češće počastiti jer tu su same poslastice, samo da malo povene trava s kojom sam malčirala jer će mi onda biljčice puno više doći do izražaja. A sad malo novosti u dvorištu.
Ovo se Hana kočoperi:
![]() Amarilis
![]() Incarvillea u prvoj cvatnji ( lani sam je sijala ):
![]() Jel vam dosta za danas?
|
|
![]() |
|
To što mi se zabijelilo po vrtu - nije pao snijeg nego cvijet bagrema.
A što mirišiii, naročito pred veče.
Sad kad vidite slike moje nove gredice u hladu znat ćete gdje sam i ja napokon bila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeste pogodile?
Kod Bake Bee naravno
![]() Bako Bea veliku Vam pusu šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo novih slika:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kada mi se rascvjetaju biljčice, sjeme koje si mi poslala, bit će samo mali dio tvoga vrta.
Predivno!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pakujci su ti fenomenalni jedan ljepsi od drugoga ,a za kamenjar su rijeci suvisne
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija je izdvojila divnu sliku, ali ja bih (kad bi se smjelo
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
I ja ti dojdem u pregled, barem ovdje kad već ne stignem do tvog brijega. Procvao mi pakujac ljubičasti sa bijelom sredinom iz tvojih sjemenkica!!! Baš me razveselio izgledom!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
E Perla to je ideja! Ti budeš moja menagerica kad krenem u bussines
![]() ![]() Pa da patkice, kak se toga nisam dosjetila
![]() ![]() Odoh Dudo tražit tvoj pakujac
![]() Hanči, siroče moje, ti se stvarno jadna imaš čega sramiti, sve sam jad i pustinja kod tebe
![]() Svima još jednom hvala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Napokon malo i tvojih slika,vjerujem ti da imas puno posla.
Dudo,Dudo da vam posaljem patkice? ![]() Horti vidjela sam kakvi ce moji pakujci izgledati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Pakujci prekrasni! Što bi dali proizvođači sjemena koje si posijala za ove fotke?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |