Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hercegovački vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hercegovački vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 76>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 23:45
 kockavica,

Uploaded with ImageShack.us

mahonija,

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 23:55

Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 00:12
Draga Tikvić,po običaju tvoj vrt predivan! Mogu misliti koja je sad uživancija biti u njemu. Da smo barem bliže... A istina što mnogi kažu- to su neki zumbuli- mirišu daleko, daleko, evo i do Zagreba!Wink
pusa i puno lijepo provedenih trenutaka vani!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 06:35
Lijepe boje proljeća. Sve mi se sviđa no mahoniju ću ipak posebno pohvaliti..Thumbs%20Up
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 07:16
Pregledala sve smile55bravo,uživala sam u tvom vrtu,prekrasne voćke,
a o cvijeću ti zastaje dah,a moja soba miriše,ali vidjti to u živo mora biti čarolija.Opet ću navratiti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 08:26
Širom otvorih oči! Da se nadivim. Proljetnog cvijeća u izobilju. Ali meni su posebna "stabla". Prvo forzicije, koje si tako neobično preplela...Thumbs%20Up, pa dunjarice (pretpostavljam da je to ono što mi zovemo japanska dunja) isto orezuješ kao stabla... Neobično i vrlo dekorativno. I sad mi se nemoj smijati, jer ne prepoznajem... ali koja su (ili je) ona stabla s predivnim roza cvjetovima?Na slici ispod slike rascvjetale mahonije. 
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 08:54
tako sam dugo čekala slike iz tvog predivnog vrta, evo konačno sam dočekala.nema se tu šta reći, jer šta god lijepo kažem biće malo.
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 10:33
Tikvić kockavica je famozna, meni nisu nikle, nešto je pojelo lukovice...pozdrav...
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 11:18
Tebe nema i onda nas zapljusneš s predivnim slikama!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 11:56
Tikvić, ovi tvoji grmići i drvca su zaista bez ikakve konkurencije!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 11:59
Koja divota ....smile71
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 12:42

tikvić draga, kako si nam sve lijepo pokazala, ma nema te zemlja... prekrasno ti je dvorište.... ja sam oduševljena!Tongue

kaži mi kako se zove onaj bijeli grm? ja sam ga posadila tek ove godine, i mislim da će cvjetati..
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 13:07
Drage volje i oduševljeno se slažem s Anaidom, tvoj vrt sa rascvjetanim grmljem je van konkurencije!!!

Tebi u dvorištu samo dimnjak na krovu ne cvate!!!!

Teku mi zazubice od svega viđenoga kod tebe!!!smile93
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 13:32
"suncobran" od forzicije!!!!!!smile94
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 22:32
složiću se sa lovrom i meni je ovaj suncobran od forzicije predivan dobra ideja  ali i ovi plavi cvjetići su me očarali inače kod tebe je vidim sve procvalo i predivno.smile141smile78
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 22:41
LeoNata, Nataly, Belina, hvala na posjeti drage moje i velika smile78
Draga Baka hvala na posjeti , drago mi je da ti se sviđaju moji grmovi. Ono stablo što rozno cvijeta je ukrasna jabuka, i meni se jako sviđa.smile78
 Draga Magnolija hvala i smile78
 Antune jako mi je žao što su ti kockavice propale, na jesen ću ti ponovo poslati, samo me podsjeti.smile78
Sunce, Anaida, Maso hvala i velika smile78svima
Vilmač onaj bijeli grm je spirea ili suručica .smile78
Fre draga mislim da ipak malo pretjeruješ . Od srca hvala i velika smile78tebi i Lovri !

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 23:02
 Kad vam se moj vrt toliko sviđa evo još par slikica,

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 23:10

Uploaded with

Uploaded with ImageShack.usimageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 23:26
sve prelijepo,pozdrav
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 07:40
Prekrasni grmovi i cvijećeClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 76>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.