Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kockavica,
Uploaded with ImageShack.us
mahonija,
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Tikvić,po običaju tvoj vrt predivan! Mogu misliti koja je sad uživancija biti u njemu. Da smo barem bliže... A istina što mnogi kažu- to su neki zumbuli- mirišu daleko, daleko, evo i do Zagreba!
![]() pusa i puno lijepo provedenih trenutaka vani! |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Lijepe boje proljeća. Sve mi se sviđa no mahoniju ću ipak posebno pohvaliti..
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Pregledala sve
![]() a o cvijeću ti zastaje dah,a moja soba miriše,ali vidjti to u živo mora biti čarolija.Opet ću navratiti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Širom otvorih oči! Da se nadivim. Proljetnog cvijeća u izobilju. Ali meni su posebna "stabla". Prvo forzicije, koje si tako neobično preplela...
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
tako sam dugo čekala slike iz tvog predivnog vrta, evo konačno sam dočekala.nema se tu šta reći, jer šta god lijepo kažem biće malo.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Tikvić kockavica je famozna, meni nisu nikle, nešto je pojelo lukovice...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tebe nema i onda nas zapljusneš s predivnim slikama!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić, ovi tvoji grmići i drvca su zaista bez ikakve konkurencije!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Koja divota ....
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
tikvić draga, kako si nam sve lijepo pokazala, ma nema te zemlja... prekrasno ti je dvorište.... ja sam oduševljena! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Drage volje i oduševljeno se slažem s Anaidom, tvoj vrt sa rascvjetanim grmljem je van konkurencije!!!
Tebi u dvorištu samo dimnjak na krovu ne cvate!!!! Teku mi zazubice od svega viđenoga kod tebe!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
"suncobran" od forzicije!!!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
složiću se sa lovrom i meni je ovaj suncobran od forzicije predivan dobra ideja ali i ovi plavi cvjetići su me očarali inače kod tebe je vidim sve procvalo i predivno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata, Nataly, Belina, hvala na posjeti drage moje i velika
![]() Draga Baka hvala na posjeti , drago mi je da ti se sviđaju moji grmovi. Ono stablo što rozno cvijeta je ukrasna jabuka, i meni se jako sviđa. ![]() Draga Magnolija hvala i ![]() Antune jako mi je žao što su ti kockavice propale, na jesen ću ti ponovo poslati, samo me podsjeti. ![]() Sunce, Anaida, Maso hvala i velika ![]() Vilmač onaj bijeli grm je spirea ili suručica . ![]() Fre draga mislim da ipak malo pretjeruješ . Od srca hvala i velika ![]() |
|
![]() |
|
Kad vam se moj vrt toliko sviđa evo još par slikica,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.usimageshack.us]ImageShack.us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
sve prelijepo,pozdrav
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni grmovi i cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |