Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Korisnik | |
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cimicifuga ajd jednu zajednićku
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Evo jedne skupine slikane oko Božića
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina...Cimi....divne su vam
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Koliko samo bojaa...kod mene samo 2-žuta i bijela,hehehe
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Cimicifuga - kod tebe je tako rascjetano i prekrasno! Čestitam na prekrasnim Phalaenopsisima!
|
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
.Mmihi..i ja se potajno nadam da ce prije proljeca, ali grancice su im tek 10tak cm. Trebala bi kupiti drin.
Cimi...ne znam sto bi rekla osim da ti jako zavidim na pogledu [IMG]smileys/smiley32.gif |
|
![]() |
|
Mina986 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
pozzz
jedno pitanje,nemam vremena sve citat da nadem odgovor. phal mi je sad izgubio sve cvjetove i pupove,al je poceo kao lud tjerat na krajevima grancica. sta da sad radim,dali da odsjecem stabljike ili da pustim da i dalje tako raste? |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
neeee odrezat!!!!!!!!!!!!to su nove cvjetne stapke!!!!obradovat ce te novom cvatnjom!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
moon, nisi trebala odrezati cvjetne grane kad su ocvale. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija, cvjetne grane su se osušile nakon cvjetanja (sve sam ih kupila na sniženju) i onda sam tu suhu cvjetnu granu recnula.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Strpi se malo, budu cvjetale - prekrasne su ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon, baš si lijepo skockala prozorsku dasku
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Slažem se sa Bebolinom,skockala je i orhideje ![]() ![]() Draga Bebolina,tebi i kamik cvate!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
hehehehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, Belina...hvala, još samo da procvjetaju
Bebolina...krasan cvijetak
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Moon,baš si ih skockala.Tako su elegantne u tim lijepim bijelim saksijicama :)
Bebolina, lijepa je ova bijela.Ja najviše volim ovakve phalove,bijele sa krupnijim cvjetovima,iako su oni svakodnevni.Meni uvijek oči idu ka bijelim cvjetovima na orhidejama,pa ih imam 2-3 bijele..Ovoj nisam mogla odoliti nedavno iako nije čisto bijela.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa...krasan je
![]() |
|
![]() |
|
@alisa, baš je ovaj lijep ovako šaren, ma pravi bombonček.
I ja volim bijele phalove, isto tako ih imam nekoliko. Ovaj na gornjoj slici je za mene iznenađenje, jer došao je k meni u jako jadnom stanju mlohavih listova i još jadnijeg korijena. Ovih nekoliko cvijetića je nagrada za moj trud i vrijeme koje sam mu posvetila, jer u suprotnom bi bio baćen u smeće.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |