Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 94> |
Korisnik | |
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žene, cure molim pomoć jutros sam na svojim pelargonijama pronašla nekoliko sitnih zelenih glista (zelene boje, cca 5mm duge)... i jedan list pun nekakvih crvenih jajašaca....jel ima potrebe za uzbunu...može li ta glista naštetit mojim divnim pelargonijama...za koje ne znam kako stavit fotku tu unaprijed hvala http://img263.imageshack.us/img263/212/h004d.jpg |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Palcica,to sto si ti videla na svojim pelargonijama je zelena gusenica koja podseca na glistu...one se cesto javljaju u ovo doba....naravno da moras reagovati sa nekim insekticidom.....sto pre poprskaj biljke jer ce ti vrlo brzo gusenice biti dvostruke velicine ...mozes koristiti MOSPILAN,AKTARA,CONFIDOR....
Inace pelargonije su ti baaaaaajka!!! |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Olja hvala
![]() nadam se da će gamad uginut ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Verovatno ti je ostalo pripremljenog mospilana pa ti ponovi za 5 dana,za svaki slucaj,ako se neka
![]() Inace i ja sam kod mene juce otkrila dve tako da sam ih danas prskala... |
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Vera,nona
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala curke moje trudimo se
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Vera super, moram ukrasti ideju za slijedeću godinu :) Nadam se danemaš ništa protiv.
Nona prekrasne su! |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Arim može, nemam ništa protiv.
Nona baš su ti krasne.
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Silvestra ovakvu imam i ja boja je lijepa ali mi se nekako izdužuje
|
|
|
|
![]() |
|
pozz drage forumašice
ako neka od vas ima volje da mi pojasni kako postupat sa pelargonijama kad im prođe vrijeme za obitavanje vani hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pogledaj na treću stranicu ove teme, mislim da ima nešto i na 19-toj. Svakako pročitaj malo unatrag postove pisane krajem ljeta i naći ćeš. Sretno! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() joj kako sam važna i ponosna na svoje pelargonijice .. a prvi put sam mala cvijetna vrtlarka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija hvala, nemoj zamjerit .. ja sam palčica - početnik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prekrasne su ti, svaka čast ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() i imam jednu ove vrste ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Paičice pelargonije i muškatle kad zahladi stavi u prostoriju koju ne griješ ali temperatura ne smije biti ispod nule,pokoji puta ih vrlo malo zalij ali stvarno vrlo malo ,a to je samo kad vani nije jako ispod nule i to možda svega dva do tri puta preko zime.Ako im lišće otpadne ne brini bitno da stabljike budu žive,potjeraće iznova u proljeće,ako se neki dio osuši na proljeće ga odreži.Nemoj samo da ih zaliješ jače jer će istrunuti...nadam se da siam Ti pomogla...ako trebaš neki savjet samo na mojoj stranici ostavi poruku.,..tamo ću je sigurno vidjeti.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |