Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 310311312313314 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na pozdravima, moj mali vrtlar je stalno samnom, već je napravio kućicu i vrt, stalno nešto kopa i zaljeva.
U vrtu je procvalo Sprekelia ![]() ![]() Hoyine campanule, baš su super ![]() Amarilisi ispod masline ina ih sigurno deset ![]() Žuti cvijet, felicija i ljubičasti pakujci ![]() Nigelia se sama rasijala ![]() Ova mala kamenjarka procvjetala ![]() Aloe su krcate cvjetovima ![]() ![]() Calistemon prvi cvjetovi ![]() ![]() Za kraj još jednom kaktus ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lantana pozdrav...sa nestrpljenjem cekamo slike...
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
LANTANA POZDRAVLJAM TEBE I TVOG UNUČIĆA
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me napokon, kao prvo hvala vam svima, kaktusi su bili moja prva ljubav, a kad procvatu ne može im nitko odoljeti, jer cvijet svakog kaktusa je stvarno nešto posebno.
Dobro si Otok pogodila, gužva, stislo sa svih strana, jedva stignem nešto pogledati, na poslu gužva stalno sam po terenu, a doma gosti, ali meni najdraže došao moj unuk i navečer hoće samo gledati smajliće na forumu i neda mi pisati nego on mora stavljati smajliće i znate koji mu se najviše sviđaju oni "Nihini" oduševljen je kako pokazuje guzicu. Cvjeta svašta, ali sad moram dalje, a slike ću staviti kasnije, ako stignem. Svima jedan cvjetni ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ja bi da vidim barem nešto od onoga što sam ti poslala da ti raste!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, mi želimo svaki dan tvoje nove sličice, jesi li u gužvi?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Napisala si da im ni snijeg nije naškodio.Pa što si ih ostavila vani preko zime?Oni imaju zaštićen balkon, pa možda....
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Kako ti lijepo cvjetaju kaktusi. Ja sam ih imala prije nekoliko godina i nikada mi nisu cvjetali, pa sam odustala od njih.
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
lantana, lantana i kaktusi su prelijepi.
Ima li kod tebe nečega što nije tako krasno?
Molim te, uslikaj nam!
![]() Svi ćemo imati kompleks manje vrijednosti na ovom forumu (zezam se)
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je predivno...ja sam posadila pustinjsku ružu ali sad vidim kod tebe da je to delosperma...
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivno sve ali kaktusi sa cvijetovima- mrakkkkk!!! Ostala sam bez teksta!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme onaj kaktus kao da krunu ima od cvjetova
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana kaktusi su ti preslatki.
A evo opet sam nešto naučila...delosperma!!!
Ja sam kupila žutu i teta sa placa mi rekla da je to pustinjska ruža???
Ali dobro je da te imamo, još ćemo mi svašta s tobom naučiti...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Lantana draga, danas sam napokon u miru pregledala sve tvoje slike. Kad ne mogu doma, prijavila sam se s posla pa sad imam svoj mir i uživam. Sve ti je jako lijepo, od kamenjara i terasastih vrtića, pa kaktusi i penjačice... Ne znam što bih posebno izdvojila, sve je prelijepo. Još kad se u pozadini vidi more...san.
Rekla si da ti se kamenjarke šire pa da ih moraš guliti van. Pa ima na kontinentu kamenjarčić gdje još ima praznina među kamenjem i šteta bi bilo bacati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana do sada sam odoljevala kaktusima, ali kad sam vidjela ove tvoje nisam više sigurna...... predivno.
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Čista petica!
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ubila bi za ovakve kaktuse |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
osupnuta sam ljepotom tvog cvijeca,prekrasno,prekrasnooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 310311312313314 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |