Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 133>
Korisnik
Poruka
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 11:36
Duda-Lave ja sam citirala tebe, ali očito nisam nešto dobro napravila, jer nema onog     Originally posted by... ,  tak da ispada da sam ja to napisala.
   Sory........
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 11:42
ma dajjjjj molim te ja nisam cijepidlaka ali sljedeći put ćeš dobiti smile232 hahaha zezam se
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 12:51
ah susjedi naši najdraži LOL

Duda kad Lave krene u vrtić možda shvatiš i da je lijepo imati malo vremena za sebe Smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 14:26
morala sam se vratiti par stranica jer vidim da sam puno propustila...Duda nemoj ni slučajno zatvarati temu..vidimo mi i ove slikice sa moba Wink a ima se puno lipih stvari za vidjetiii Thumbs%20UpWink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 19:05
Duda ima još jedan pelcersmile115-i još malo ti dolazi
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 19:45
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Duda ima još jedan pelcersmile115-i još malo ti dolazi
puno ti hvalaBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 19:47
iris imaš pravo 
 kontesam hvala ti ...e da ja se ponovila ..to čete mrvicu sačekati dok poslikam
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 23:24
jedva cekam vidjeti...sve je fora....morat cu skupit vremena i navratit...ipak smo blizu....
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 08:32
Dudo,ima ga kupiti negde u Zadru...ujak mi je javio pre neki dan da nam je narucio Gospu,i sad vec razmisljam gde cu je postaviti u vrtu
odusevim se kad vidim to kamenje u tvom vrtu,cvece mi predivno deluje,kao da je izniklo iz samog kamena
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 09:20
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Dudo,ima ga kupiti negde u Zadru...ujak mi je javio pre neki dan da nam je narucio Gospu,i sad vec razmisljam gde cu je postaviti u vrtu
odusevim se kad vidim to kamenje u tvom vrtu,cvece mi predivno deluje,kao da je izniklo iz samog kamena
ajde plizzz draga ga pitaj za telefon ili adresu Smile i koliko okvirno košta da se znam pripremit..
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 09:34
čekam novitete Tongue
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 10:10
ček moram poslikat Big%20smile 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 16:27
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ok..slikat ću i dalje ...hvala na podstreku...samo moram nešto malkice primjetiti ..kad mi netko kaže da nešto hoće ja mu to ukorijenim a onda taj to neće niti preuzeti..ja nisam expert u sađenju pa da bi dobila sadnicu moram ih nekoliko posaditi..ja se potrudim a onda dobijem odgovor pa ima i na placu to nije fer..a ima drugih koji  kad posaljem par biljkica su sretni do neba..eto kako smo različiti..
nego razmišljam kako da pošaljem pakete sa cvijećem u grupnom paketu imam prijevoz sljedeći tjedan za Rijeku,pa bih našla za Zagreb pa ak se nebi ljutili ja bih to tako napravila jer fakat nemam love za sve te paketiće da šaljem odvojeno..kaj mislite .. 
 pa ja sam sve ovo propustilaEmbarrassed
tko gdo da je tako postupio dokazao je da je nepristojna osoba i da mu u srcu nije stalo do cviječa.
svi mi znamo da se poštarine nakupi pa kad ti je prilika za neki kraj pošalji skupno i tako je i najbolje...nema se tu nitko šta ljutiti jer svima nam to predstavlja određenu opterečujuću stavku- zato i ja šaljem paketiće nakon plaćeWink

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 16:28
i jedva čekam nove slikice- nije bitna kvaliteta slike, meni se dopada ono šta je uslikanoSmileSmileSmileSmile a ti zaista imaš šta za poslikati
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 16:29
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

eto pijevala mu je putem 20 min leptiriću šareniću a onda mu je dosadilo i odletio..nije bila baš sretna
oprosti na tri posta ali ova slikica mi je tako krasna da sam je morala izdvojitiSmileSmileSmileSmile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 16:59
hvala ti ..baš si smišna..ja nemam plaću pa jedva čekam turističku sezonu LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 18:57
Samo ti šalji nama koji hoćemosmile96-a i tebi će uskoro sve doći od mene . Lijep pozdrav
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:36
Duda, gdje su nove sličice, kako su cikasice?
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:39
..ljepooooooosmile219

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 11:24
e cure ..nemam baš vremena sama sam sa malom,gosti m i dođu po tri dana pa čistim kako stignem,izluđena sam otkazima baš me danas zove dama iz Zagreba koja je rezervirala dva apartmana i da oni nebi sutra došli nego sljedeći tjedan jer zovu svugdje loše vrijeme..za poludit svi misle kad me vide u badiću i pareu kako mi je ovo hobi a ne moj posao od kojeg živim..eto biljčice su kako koja ok..cikasica jedna je dala puno novih krasnih listova a ona druga šta sam ti rekla dudi ni trc niti mrc ali se ne suši..a  budem stavila sljedeći tjedan malo slikica 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.