Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 58> |
Korisnik | ||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kontirurati = konturirati (ne jesti cornflakes i tipkati na tipkovnici lijevom rukom - mentalna napomena!)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Hvala ti Kaća! Ma imala je mama par pelira i najprije sam lupila print na jedan od njih, ali nikako nisam bila zadovoljna - papir mi je bio nekako mastan i boje su bile "bljuvaste" tako da sam odustala, a nisam imala kod sebe tanjeg papira pa sam to riješila 80g, šta ću! Znala sam da ću ionako sve kontirurati tako da se nisu vidjeli prijelazi jako, a i mama će to još prelakirati koji put tako da je ok...
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
izzy kutija ti je prekrasna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Naravno! Kako si to propustila?
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
kutijica je predobra...istočnjački štih je ovaj tjedan tema ili?
![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
kutijica je savršena
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Hippy!
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Izzy, kutija za čaj je zaista prekrasna....super kombinacija boja i motiva.....većina nas istok doživljava crno -crveno - bijelo.....ali izbor tvojih boja, proširuje vidike
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
eto, sad znaš jednu
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
More, draga - ti si žena i pol!!! Još nisam upoznala ribolovku dosad! Vidim ja, morat ću putem Splita ovog ljeta pa makar na kavu! Ajmo, slikaj sutra da vidimo čime su se tvoje ruke zabavljale (osim lovljenja i plivanja!), baš se radujem!
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
ti si bila jaaaaaaako vrijedna! ja sam se ovaj vikend baš nakupala. čak sam i ribu uvatila! ima u njoj po kila! jeeeeeeeeeeeeeeee
![]() inače, da ne ispadne da nisam baš ništa radila... radila sam nešto prije vikenda. sutra ću slikat pa da i drugi vide.
i da... dobro izzy kaže. i more uči photoshop
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja i plava se nikako ne slažemo, jedino volim tirkiznu i to je to od spektra plave! Ali ovo mi se činilo kao zgodna boja za eksperimentiranje sa rozom i crvenom jer su motivi te boje... Treba svašta isprobati!
![]() |
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
Super shkrinjica... mada ja bezhim od plave shto dalje mogu :)
motivi su prelepi |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ma znala sam!!!
Ovo nisam pitala zbog sebe, jer nemam to vrijeme koje taj program traži, ali sigurno će i cure biti zainteresirane...
A za tebe smo već navikli da svugdje guraš svoj nos na naše veeeeliko zadovoljstvo, jer uvijek iz toga ispadne i neki super savjet, ideja ili informacija...
|
||
![]() |
||
|
Svjetlosnim godinama sam udaljena i imam uši kao Spock!
![]() Ovako... S obzirom da već znaš da volim svoj nos gurnuti svagdje, onda sam ga ovaj put uvaljala u CS3 Photoshop! Krenula sam ga učiti iz nekih drugih potreba (nevezano za decoupage), pa se ispostavilo da su fotografiranje nakita i kutijica te njihova obrada sasvim dobra praksa i vježbanje naučenog! Još sam ja daaaaaleko, jedva da sam amater u tome, a i More uči Photohop tako da nisam jedina! Podlogu ove zadnje fotke sam radila sama nanošenjem različitih kistova i sl. Stvarno je zgodno, mogućnosti su bezbrojne, ali traži vremena... ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Gle Izzy mi svi hvalimo tvoj rad, ali mene nešto drugo interesira... Koja ti je ovo tehnika postavljanja slika??? To radiš u photo shopu???Moram ti reći da je rad puno ljepši sa tim detaljima...I vidim da stavljaš i potpis...super... U biti kada malo bolje razmislim sve mi se čini da si ti ipak svjetlosnu godinu udaljena od nas po radovima, tehnici, idejama, urednosti...i sada na kraju još i ovo!!!Budeš to objasnila...???
|
||
![]() |
||
|
Hvala drage moje kreativke!
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja ovo je po meni jedan jaaako lijepi rad. Ao si bila u frci s vremenom a budući da si "teška pedanterija", onda razumijem zašto ti osobno nisi zadovoljna. Ali nas to i nije briga, bitno je da se mi oduševimo, kao uostalom za svaki tvoj rad. Meni je kutijica "po guštu"!!!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |