Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 36>
Korisnik
Poruka
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 16:04
Evo ja bi pokazala ovaj cvijet koji se non-stop svake godine sam razmnozava (ima sjeme koje se moze i sakupiti....) ali ja ne znam kako se zove (ima nekih naziva koje cujem tu u selu...no ....) ja bi da mi netko od vas kaze njegov naziv Question

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 16:09
Kana je tako kasno posađena i samo je bila maleni gomoljcic..... a sada je prava krasotica za koju sam mislila da nece cvjetati ove godine..... a sada ih zelim nabaviti joooos, drugih boja. . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 16:14
Ove ostice sam kupila po 3 kn u jednom centru u Pozegi, (u jako jako losem stanju....) strasno su me iznenadili svojim neumornim cvijetanjem....
Recite mi molim vas dali vrijedi sakupiti sjeme ili najbolje kupiti nove sljedece godine Question

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 16:27
Lora pomagaj ovo mi je od tebe ali vise ne znam naziv Question
Vazno da se primilo hehe Thumbs%20Up Sad mogu reci hvala za sve cvjetice od tebe jer me ne cuju hihihi Hug

Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 21:51
Dalije ,gladiole, kana, ostići preljepo
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 23:50
Vrtni hibiskus

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 23:51
Hostica je procvijetala

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 23:53
Amarilis (dosta lose slikice - ne znam zasto :((

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 23:59
Zijevalice . . .

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 13:28
Monny,jako Ti je sve lijepo,a moji favoriti su gladiole,a onaj cvjet kaj ne znaš kak se zove jedan je od cvjeća moje mladosti jer moja ih je majka imala svake godine i same su se zasijavale...ona ih je zvala breskvice...a kad kupuješ sjeme piše Ti na vrečicama ...LJEPI DEČKI.smile164i da skoro sam zaboravila jezerce Ti je prekrasno.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 22:11
Prekrasno Monny. Tvoje cvijeće oduševljavaThumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 09:38
Kakva nevjerojatna kolekcija dalija i gladiola! smile39
Time is something you can never get back..
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:29
Silvestra hvala za naziv taj sam i ja mislila napisati LIJEPI DECKI al ipak neka provjerim ;)

Gricka hvala

misty-da ah treba jos prosiriti kolekciju boja (moram tamo vidjeti na razmjeni dali se sto nudi... ;)
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:44
Delosperma (nalazi se mjestu gdje sam pokopala svog ljubimca - irski seter - Jacky) bilo je tu jos seduma ali delosperma je prevladala...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:51
Ovaj slatki prkosic je dolutao sam tj. vjerovatno ga donijela pticica ili vjetar ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:56
Ova prekrivacica tla sa sajma u Rijeci me odusevila u potpunosti i samo zelim nabaviti druge boje sljedece godine na nekom sajmu ;))

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 20:50
Onaj cvijet što si pitala za ime mi smo zvali brešćice.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 21:22
Ove nove slike su prekrasne, kak je samo lijepo u stvarnosti!?
Neznam kaj da izdvojim-, baš su sve po mom guštu!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 22:07
smile177
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 00:16
Ovo su ukrasni grah i slak na potkucnici koji se penju po trijemu vrtne kucice . . .

Prvo jedna strana (bujnija -zbog graha)

. . . slak . . .

. . . grah . . .

. . . a biti ce i sjemena ;)

. . . druga strana (samo slak)

. . . dogmizali su i puzici ;)

. . . i jos malo lijepih boja . . .

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15