Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 381> |
Korisnik | |||||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Wiz nisu li ti psi jako lakomi na hranu? Ja ih baš zato i ne preferiram.....Draži su mi ovi japanci, ne jedu puno,a lajati i bavkati bez veze kao neki drugi, gotovo ih nikad nećeš čuti. Chow nikad ne laje bez veze, niti se lajanjem javlja drugim psima..Uostalom pa znaš valjda kako to zna biti dosadno,pogotovo navečer, čuješ jednog, dva u selu,onda počnu svi lajati...
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||||
A ježeke, imaš li ježeva u vrtu? Ja ih uvjek vidim,uvjek se motaju oko kuće, dođu mi cijele obitelji i onda se siročići uvjek motaju oko pasa i ovi ih luđaci podave.... ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
||||
..moons...sve ovisi kako naučiš životinju..moja je fenomenalna, udomila sam ju i imam je preko 3 godine, pokazivala je znakove proždrljivosti al uz određenu vremensku dresuru postala je pristojna pesica koja uredno čeka kraj svoje tdijelice sa hranom da joj gazda kaće..uzmi, kadkada zaboravim reći ...uzmi..ona slini kraj zdijelice cijelo vrijeme dok ja nisam oprala suđe..nebi uzela ništa ako ja ne kažem uzmi, pa čak ni sa poda, nigdje ni vani, učila sam je godinu i pol dana i sad je pas za poželjeti, a laje samo na naredbu..ili ako ide neko nepoznat..
|
|||||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|||||
![]() |
|||||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
||||
..moja labica se druži sa ježekima i na livadi predvećer kad izlaze iz svojih jazbina, brani ih i čuva od ostalih pasa koji bi ih rastrgali, to smo već doživjeli i moja je ko luda trčala da zaštiti jež..al bilo je prekasno, cijeli dan je bila pokunjena, nisam smijela spomenuti ježek odmah bi tiho zacvilila.
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Pas sve osjeti!Ali ovo što je se dogodilo ,jednostavno tužan sam kad se sjetim svoga maloga Labija
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
...a ko je Labi..ak smem pitat?
..jež?
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
...a ko je Labi..ak smem pitat?jež? tO JE moj stari pas,labrador,ime mu je Labi.. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Wiz to je onda lijepo od tvoje pesice, istina sve najviše ovisi kako ćemo odgojiti psa, eto ne mora uvjek biti da labradori slove za najproždrljivije pse.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
||||
vi se raspisali dok sma ja imala brdo posla i odgledala seriju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
moons...vidi kak pristojno papa jabuku
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Prava slatkica,jeli se razmnožavala do sada?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Fiki, prije nego sam je udomila, vet je rekla da je imala mlade, ja sam je dala sterilizirati, tako da sam s te strane mirna, mada mi je jako žao, al mi smo u stanu, nemam gdje sa mladima.
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
aha!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
||||
zanima me Viz kako sa psom u kuci-stanu mislim gdje hoda skace pas? meni akd udje u kucu macak od mojih jedva cekam da izadje
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Divna je !
|
|||||
![]() |
|||||
||||
...mirna je i neznam da postoji, nikada ne smeta, kadkad idem gledati dal je uopče tu.
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Viz sto si na pepaa
![]() |
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |