Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 58> |
Korisnik | |
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() A galebovi na Rječini
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo da i ja, koja nisam Riječanka, jednom fotografijom dam doprinos ovoj temi.
S obzirom da dolaze dani maškara, a zaštitni znak Riječkog karnevala i simbol Rijeke je Morčić, stavljam sliku na tu temu. Prije cca 12 - 13 godina kćerka je bila član Malih manekena u Rijeci, pa su na jednom od dječjih karnevala sudjelovali u liku Morčića. Iz tog razloga imam fotografiju kod kuće (i sin je također bio u toj grupi). Djeca su toliko dobro bila našminkana, da smo mi roditelji, svoju djecu raspoznavali samo po cipelama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
moon-jako lijepa noćna slika
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moon , Drenova i Triša lijepe slike naše Rijeke...Naročito su mi lijepe snježne slike.Triša ne mogu vjerovati da je i kod tebe bilo puno snijega....
U te dane nisam nigdje išla, pa uopće ne znam kakva je situacija bila u drugim djelovima grada...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Moon - ova noćna slika mi je posebna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
DRENOVA super slike, ja sma mislila da sam došla na stranicu nekih novina,
si ti fotoreporter po struci ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Da ne "pozabimo", a vjerujem da nećemo ,jer za dva dana evo opet snijega.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Blanka, da možda će nas opet snijeg "iznenaditi" pa će biti ponovo lijepih slikica.
Drenova kad si već slikala s moje strane crkvu i obilaznicu, moglo si svratit na kafe- Slike su prekrasne.
Općenito, volim kad svi sudjelujemo u kreiranju neke stranice, pa tako i ove naše Rijeke.
Dakle samo naprijed!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Blanka zaziva snijeg!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |